tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, September 04, 2012

Raya bersama kawan-kawan 2012

Belum ada mood nak citer pasal ke KL dan Kedah, maka aku letak dulu gambar-gambar raya 2012 bersama kawan-kawan ya. Selalu dengan depa inilah mai dan pergi beraya bersama.














Rasanya kalau tak silap total rumah yang kami pergi ialah 8 buah. Dekat pukul 7 baru sampai rumah. Gerak dalam 12.00 tengahari. Mereka ni hebat-hebat aku aje yang biasa-biasa. Huhuhu. Moga tahun depan bertemu lagi.


# Siyes, tak berapa gemar naik bas awam! Macam dari KL haritu. Sabar aje.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

31 dak comei sayang YUI:

Rapunzeel Cikilolo said...

seronok beraya?

Bulan Syurga Firdausi said...

bas awam e hehehe mmm kenapa sy mcm kenal je rumah 1st tu erk..penah masuk tv

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

seronoknyerrr bila beraya ngan teman2....

Eza Boom Boom :) said...

best kan beraya ramai-ramai :)) Heee...

Saya Disini said...

RAYA SAKAN

nur anis said...

syoknya raya dengan kekawan..mesti meriah!!

ayut said...

best kan beraya ramai2..meriah jer rasa...bas awam ea.kompem ad jd pape ni... :)

Cho Zila said...

seronokjer beraya yerk masa muda2 dulu.. akak tak sempat nak beraya gitu...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam yui...bestnya g beraya ngan kwn2,byk gak umah yg singgah dlm 1 hari tuh!.Mesti kenyang sakan :D

Tahniah tuk Adik yui yg masuk ke UUM...selamat belajar utknya.

Klu Yui order pemanggang...xyah kos poslaju,jumpa kat AEON station 18 jer...:D

Kesuma Angsana said...

meriah tu, mesti seronok kan!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sama la macam akak, hari tu konvoi sampai pukul 7. tapi memang sonok sebab time raya la nak jumpa kawan2 :)

aniswany said...

bestnya beraya ramai2 ngn kawan2..dulu kecik2 je penah raya ramai2..huu

ros_reeza said...

seronoknya beraya ngan kekawan ramai2 :)

nape pulak tak syok naik bus ni.. cer cite.. hihihi

Mrs Lurve said...

kenangan beraya dgn kwn2lah yg plg best..maklumla semenya status anak dara lg hehehehe

cik ika said...

ika rye 3hari je taw..sdis2

nana kamarul said...

perghhh! sampai lapan rumah kau! nasib baik sehari ada 24 jam je. kalau x maybe dah berpuluh2 rumah korang pegi :P

Khairul Zamri said...

seronok nmpk raye...cntik2 laa kawn2 die :p

AnneRaini said...

rindunya nak gi beraya dgn kengkawan...dulu sblm kawen inilah aktiviti kami tetipa thn tp lepas kawen dah lama tak dpt gi beraya..huhu

piko ija said...

syawal masih ade...smpt lagi nie..
selamat hari raye maaf zahir & batin..:)

izz iizza said...

raya sakan ni..hikk

are_lin@yu said...

wahh beznya ramai2 raya..ayu ta kberpeluang lg..huhu

Che Rosliza Che mat said...

Wah! beraya sakan ya yui...

Myra Jay said...

Best dapat kumpul ramai2 camni :)

shidaR said...

hehee..seronoknyerr..tgk yui dpt raya dgn kawn2 shida ni..tiap kali kawn mai bawa family dah huhuhu ^_^

Wanieys said...

bestnyer yui dpt raya dgn kawan2 :)

azizah :) said...

seronok kan dpt kua beraya gan kawan2..biasa jijah beraya campur gan kawan2 lelaki sekali..mmg meriah n havoc! hehe

Aishah Jahirah said...

sebelum jd geng xsingle..kuar sakan ngan kawan2kan.hehee

najihahfara said...

besnye die beraya sakan ye hihi

nanakimie said...

bestnya raya rmai2 ngn kengkawan:)

IntaNBerliaN said...

wah.. byk tu sampai 8 rumah.. bestnya.. :-)

Nisa Greennnpanda said...

anak dara braye...msti sakan! hehe...

xsuke naik bas eh? sy dh biase, huhu~...