tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, September 03, 2012

Daftar masuk Universiti Utara Malaysia ( UUM )

Hari ini, 03/09/2012 abah, mak, aku dan adik perempuan aku akan bergerak ke Kedah. Misi utama untuk daftar sambung belajar. Of course bukan aku tapi adik perempuan aku ^__^




Dia sambung ambil HR kalau tak salah aku. Dia tu, SPM ambil sains, time matrik ambil akaun dan sekarang ambil HR. Ikut suka kamu lah Nurul Farzana, yang penting otak kamu jalan. Huahua. Maka, aku AL harini okay.


# Sebenarnya ayah Shafiq alami kemalangan. Dah lebih seminggu terlantar di hospital. Aku ada berhasrat nak jenguk dengan family tapi segan plak. Tak taulah camne. Siapalah kita ni kan.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

32 dak comei sayang YUI:

nur anis said...

ingat kamu tadi yang nak sambung belajar..heee. semoga ayah syafiq cepat sembuh ye...

eima said...

tak kisah sape pun awak yui ... yg penting niat kite tu .. ayah shapit pun suka klu ade org dtg tgk die .... pi je la dik oi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

adik yui budak pandai, amik je course pape sume boleh :)

ajak la kawan p tengok ayah dia, niat kita nak p melawat :)

Eca Dwinky Asha said...

ala..pg je dear..xsalah puwn.hehehe :)

Saya Disini said...

jauh ke utara dia sambung belaja ye

ros_reeza said...

Selamat datang ke Kedah, oh negeriku.. hihihi

Rapunzeel Cikilolo said...

kalo ikhlas melawat je la yui... tak salah pun

syiela said...

tahniah buat adik yui

zulhilmi tempoyak said...

tahniah adik masok.. heheh.. kim slm adik.. pompan kn2.. ;p

hmmm... g hospital bkn tnya siapa kita. tp tnya dimana mereka.. :)

kita kan saudara.. :)

mikeyvio said...

waahh...hr!! congrates! :D

Wanieys said...

yui mai kedah erk....welcome to kedah hihihi

Nisa Greennnpanda said...

moge slamat p'jlanan yui & famly ke kedah tue...

moge ayah die cpat sembuh ye...

shidaR said...

alah dear melawat atas dasar bperikmnusiaan xslh kot..jgnla ckp mcm tu..ziarah kan pkara yg baik :)
fkir postive ja k :)

shidaR said...

hope pjalanan seglanya bjln dgn lncar yui :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waaaa adik sambung belajar kat UUM.....

tahniah utk adik....

Bulan Syurga Firdausi said...

alhamdulillah tahniah untuk adik :) besar U tu..best...

ayut said...

Slmat menempuh alam kampus utk adik Yui!xpe.yg penting dy suka.tp kena tgk gak job market :)

kemalangan Yui?semoga sembuh cptla ayah shafiq yer.Nak melawat org sakit takpe Yui.tp jgnla pergi sorang.tp klu doa pon memadai...kita doakn sama2 ye Yui..

shera haifa said...

adik nusha banyak minat kot. tu yg macam2 dye amik..hehe

anitadiana said...

bestnya sambung belajar ....

yui gi aje tengok...tak ada yg perlu di segan kan...

azizah :) said...

lor...adik dah habis matrik ke yunk..smbg ke UUM pulak dah..hehe takpe janji dia nak belajar..

better pegi yui..taklama lagi nak jadi bakal menantu pulak kan..menziarahi org sakit tak salah..

Pezol Stylez said...

pandai adeknye kan..serba boleh

eMMe said...

same2 la kite doa ayah Shafiq cepat sembuh.. InsyaAllah...

Yui, sambung le belajar...Yui muda lagi meiii....

Masz Sidek said...

Selamat menjalani kehidupan sebagai siswi adik Yui... Nurul Farzana...

p/s : semoga ayah Shafiq cepat sembuh...

Pondok Usang said...

jenguk laa.. atas niat mengziarahi orang sakit.. =)

adyna said...

selamat sambung study untuk adik yui..

psst.. sg siput dok kat mana??? akak org kg talang hilir k.kangsar :)

najihahfara said...

selamat menjadi student. cakap kat die ye

izz iizza said...

tahniah tuk adik..:)

semoga dia berjaya ngan sukses..:)

Cho Zila said...

tempat lama akaktu.. rindu UUM

Kesuma Angsana said...

tahniah buat adik tu ye! moga terus cemerlang

Che Rosliza Che mat said...

jenguk jerlah...boleh kenal keluarga syafik hihihi

Aishah Jahirah said...

kalau segan pegi la ramai2 dgn kwn shapit sekali ke.xde la rasa sogan.
tahniah utk adk yui....

nanakimie said...

p je yui...xda apa pun,moga cepat sembuh ayah shapit.....