tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, September 23, 2012

Shinchan asyik tengok televisyen

Aku tak perasan benda ni semua, maklum aje Shinchan dok tinggal kat SS. Maka yang banyak memerhati dia sudah tentu mak aku. Time cuti aritu aku perasan dia asyik dok tengok televisyen. Bukan sesaat tapi berminit! Wah, pandai mu ya!




Bukan rancangan sembarangan tapi rancangan chanel food tu haa yang dekat 703. Kamu nak makan  makanan baru ye sayang? Takpe takpe nanti cik tuan kamu ini masakkan ya. Hahaha!




# Agaknya dia dah bosan makan friskies dan nasi berlauk ikan bilis tu. Huahua





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

KY said...

pandainya...cari chennel hhohoh

nida husna said...

comel gila. tgk tv mengalahkan tuan hahaha

MizzTina said...

hehe...comel je.. tu duk atas tudung saji ke??

nur anis said...

haha..dia nak makan western tu..

Tihara said...

ololo shomel nye dia tgk tv yea..kucing yui takut tak kalo org tak kenai nak pegang dia ? :)

Che Rosliza Che mat said...

hihihi...comel jer tengok tv...nak pilih makanan lain pulak kot....

aTy _faRed~ said...

cerdiknyer shin chan...:) comel giler kot...:)

adyna said...

HEHEHE COMEY JE DIA DOK DPN TV TU

Mak Wardah said...

Haish shincan ni, bijaknya melayan mata. Bijak2

azizah :) said...

sekali sekala nak makan sedapp gak... heeeeeee

Azee Hana said...

hahaha....lepas ni die nak makan chicken chop pulak..

Aishah Jahirah said...

hahaa pandai dia....tgk channel makanan tuh.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah wah wah pandai yer tengok channel masakan hehehe

Noraim said...

kesiannya dia. try la bg makznan lain pulak sis. hikhik.

Eca Dwinky Asha said...

bagus gila landing dia tu....btl2 depan tv.

-meeSUPERGIRL- said...

wahh kelassss .. tengok chanel afc kan . haha

Mishter Izwän said...

pas ni si shinchan boleh bukak tv sendiri. jangan terkejut. hehehe

sayA tonaH said...

msti die trliur giler tgk food chnnel tu punye rncgan

cayala

shidaR said...

amboii..naseb shida ni xsuka bela2 ,kalo ade juga kucin tah pe plak pe'el kucin shida kan heheee :)

eMMe said...

amboi..tekunnye sinchan tgk tv, cite sinchan tak tgk ke? hehehhe...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wahhh bukan main lagi tgk tv yer

IntaNBerliaN said...

hahhahha sweet je.. siap tgk rancangan masakan lagi :-)

mama aryan said...

comel je dia dok tgk tv

ayut said...

tu dia...sinchan yg maju! :)

Bulan Syurga Firdausi said...

uit pandai nye!

Nisa Greennnpanda said...

amboi, pndai btul kucing yui tgk tv ye..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

amboi3. lebih dari tuan ni tengok tv :)

C'Jai said...

Pandai tengok tv ter....! ;)