tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, September 10, 2012

Cupcake Big Apple

Ini first time la rasa cupcake dari Big Apple. Sedap gak! Kat Jusco Ipoh takde tapi yang ini ku beli di Mydin Meru, kiranya kedai dalam itu. Harga pon sangat okay. Sesedap rasa aje creamnya. Nyuuummmmy!


- choc, strawberry, kopi, keladi -


Harga setiap satu kalau tak salah RM 3. Mak aku pon puji sedap. Huhuhu. Donut Big Apple memang tak disangkal yang terbaik setakat ini aku rasa.


# Pagi-pagi dah buat entry makan, saje nak kasi terliur dulu. Muahahaha!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

34 dak comei sayang YUI:

Anum said...

kena try nie

Myra Jay said...

Donut Big Apple tak penah makan apatah lagi cupcake nya :)

Sebab akak bukan penggemar Donut :)

Nanti boleh la bila2 cuba menerai :)

E'in said...

kite nak 1!!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sampai hati yui buat entry makanan, dah la akak pose hari ni. uwaa uwaa

Saya Disini said...

SU SUKA BIG APPLE

Rapunzeel Cikilolo said...

huhuhu. memang nmpk sedap :)

IntaNBerliaN said...

jijah pun buat entry big apple gak... tp pasal donut :-)

aimie amalina said...

huwaaaa..
big apple ade cup cake ke?
nmpak beno dh lame x beli big apple

dappnyeeeeee
heee
nk crikk la nnti..kikiki

yui!
rindu u jugakkk
kikiki ;))

eima said...

aku pun tak penah mkn even kat alamanda ade ..dekat je ngan opis

are_lin@yu said...

tak pernaha try lg ni..hehe

NUR said...

oh. dah ada cupckae.. lama x jenguk big Apple ni..

shidaR said...

entri lpas puasa dan raya sume tnjuk menu mkn jer...haiahh..mlepas geram ke?? hahaaa :D

Wanieys said...

nampak pun sedap yui hihi

syiela said...

ko mmg dik kasi akak terliur di pagi hari huhuhu

nur anis said...

fine! teringin nak try ni..huhu

wahida said...

kejam tau!! huhu...

Azee Hana said...

ooowh,,seriously baru tau ade cupcake...nak try jugak la..selalu donut je..donut sedap,,mesti la cup cake sedap ni..=)

Eca Dwinky Asha said...

xthu pun ada cupcakes kt bigapple.kena try ne :)

Nisa Greennnpanda said...

wah..ade cupcake eh Big Apple? kne try nie!! >_<

stuju3.. donut Big Apple mmg yg t'baik!

Tihara said...

haah, donut dia sedap esp yg ada rasa cheese tu..yummy :)

eMMe said...

maunye tak terliur kite dibuatnye, grrrr....Yui ni mmg, naya akak je tau, huhuhuuh...

Cikgu Ma said...

langsung x tau tentang ini....ehhe

azizah :) said...

ooh cupcake tak pernah try.. JJ tempat jijah takde cupcake.. tu yg beli donut tu..hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam yui..aritu g chepor lalu la kat mydin meru tp xsinggah.Lain kali la kot...

Noraim said...

blog akak dah blh jd blog makanan dah. hehe.

Azhafizah Md Nor said...

belum sempat merasa lagi ni..pasti kena rasa..of course sedap dan terbaik dari BigApple!

adyna said...

alamak yui sudah bagi akak terliur nie..harus dicari balik ipoh nnt hehehe

Che Rosliza Che mat said...

terliur sis tengok...nak kena buat jugak nie kikiki

иʋя 'αιƨʏαн κнαℓιℓ said...

donut BIG APPLE mmg terbaiklah.walaupun mahal ,tapi paling2 pun sy beli 6 bijik.haha

Masz Sidek said...

sedap tak yui???

ct kektus said...

donut big apple pernah lah rasa, cupcake tak pernah lagi. ;)

::CIK LYNN:: said...

creamy nya....hehe

Aishah Jahirah said...

xpnh try lagi...yui dah bg testi sedap ni...

aTy _faRed~ said...

lamer giler tak gi big apple tak tau dah ade cup cake macam ni..ingat ade donat jer..:)