tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, September 20, 2012

ST 52 # = Bonus hari jadi celcom

BONUS HARI JADI : Jawab BDAY YA sblm tarikh lahir anda untuk menikmati
 7 hari PERCUMA panggilan & sms ke 15pax ( no.celcom shj ). 
Pastikan akaun aktif & 15pax tlh diaktif#



# Bukan birthday aku tapi celcom aku atas namanya
21/09 hari lahir tapi takde idea nak bagi apa
Hahaha! Idea pleaseeeeee




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

31 dak comei sayang YUI:

IntaNBerliaN said...

bila dah birthday boy ni gak, mmg susah nak dpt idea nak bg adiah apa...

Cik Muda said...

bagi jammmmmmmm!!!!!!! heeeeee~

Eca Dwinky Asha said...

susah nk cri hadiah tuk lelaki kan?

Anum said...

apa ek.. bot nie susah skit

are_lin@yu said...

wahh epy bday utk si dia..hehe..bg coklat ke..hehe

Mrs Velentine said...

bagi wallet or cad birthday yg buat sendiri

eima said...

tatau la dik oi ...laki ai pun beday ai tak bg pepe ... bg die anak 2 org tu je la

Saya Disini said...

hapy besday..

Kesuma Angsana said...

epy birthday ye !

permatabiru said...

bg minyak wangi or something yang boleh mengingatkan dia pada kita..bila terpandang ja..ahh itulah kite...hehehe

Eza Boom Boom :) said...

bagi cokelat.. Heee. yang homemade cokelat tu.. ada blogger jual gak kann?? hee.. :)

najihahfara said...

eh same hari lahir lah dengan sy hihi

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

oooo birthday org len... duk pikir gak.. bukan ke birthday yui bulan depan.. hehehe

duniafana said...

moga diberkati hendaknya...hpy brthdy

nur anis said...

bagi album yang penuh gambar korang..pastu hias-hias la dengan sweet words..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bday boy mmg susah kit hehe..buat srprise party la utk dia hehe

ayut said...

ala..dpt hati Yui cukup dh la..hihihi :p happy birthday in advance ye :)

KY said...

habislah kawan2 kena call nanti ehheemmmm

rafflesia said...

suka guna celcom, dapat bonus 7hari. skrg ni gune maxis shari je. sadis. hihihi

emmm buat kad besday dgn kreativiti kak sendiri ke. :)

Everything's Everythings said...

wahhh bestnya dpt 7 hari percuma ;P
guna siapa punya birthday ni? hak2

PinkUmmi said...

kad + wallet...ok pe bg hadiah nih....

syiela said...

akak pun kalau besday hb jenuh memikir nk kasi apa :)

Rapunzeel Cikilolo said...

bagi kasih sayang je :)

azizah :) said...

wah dapat call free masing2.. meh call jijah ni..hehhee kesian jijah sunyi... hahahaa

emm bagi kad birthday la yui yg buat sendiri..yui kan kretif! hehe

Bulan Syurga Firdausi said...

ooo :)

shidaR said...

<--- call budak ni tau heheee :p

tu lah shida pun blurr xtau nk bg ape..asik2 bg baju busann dah huhuhu..walet dah bg, perfium dah bg, ape lg tah huhuhu..

fieda said...

bagi ape ye..

Aishah Jahirah said...

gayut puas2 le seminggu ni....hehee.maxis bagi sehari je..

Che Rosliza Che mat said...

Susah2 sangat bagi jam jer kikiki...tadi Sis wish tue birthday boy tue ke...silap wish...

aTy _faRed~ said...

teringat dolu2 dapat bonus hari jadi celcom nih..mase waktu bertunang dulu...siap tak off hp ngan tunang [sekarang asben dah] mase tu..!! konon2 die nak teman ar setiap mase...sampai biler tengok tivi macam tengok same2 jer feeling2 nyer..walaupon dok umah lain2...hahahaha..lawak lak..mentang2 free ek..:)tapi sekarang biler dapat free tak tau nak tipon sapae cakap lame2...dah laki depan mate kan..paling2 tak pon..tipon mak cakap berjam2..kejap2 tipon..huhu

Nisa Greennnpanda said...

yui~..
wat la something special dr craft utk die.. msti die appreciate nnti.. ^_^