tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, September 04, 2012

Kad raya ke-17 dari Sarawak

Lambat plak nak update kad raya yang ini. Bukan apa, maklumlah tengah sakan bercuti 4 hari. Hihihi. Ini kad raya ke-17 setakat ini. Jauh terbang dari Sarawak tau.






Kad raya ini datangnya dari blogger Sis Masz. TQ sangat-sangat tau sis. Cantik tulisan akak. Suka tengok. Moga persahabatan ini berkekalan juga hendaknya. Amiiiin.


Jom terjah blog tuan empunya yang sudi mengirim kad raya comel ini --- > http://masrinasidek.blogspot.com


# Daku dah bermula kerja hari ini. AL bila lagi belum tentu. Hihi. Balance cuti ada 13 hari lagi.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

24 dak comei sayang YUI:

Sally Yatiey said...

Wah.. dapat kad raya lagi! :D hee

nini said...

bestnya dapat kad raya....

are_lin@yu said...

wahh byk kad raya yui..hehe..byk lg al erk..ayu tak sampai 10 hari pn lg..derma sikit.hehe

Che Rosliza Che mat said...

Dapat lagi? hihihi..

Myra Jay said...

Tahniah Yui, still dapat kad raya lagi ye :)

nur anis said...

waaa..jauh mari tu...yuii..mintak sikit AL..hehe..

wahida said...

cuti ko ada 13 hari lagi? jelesnyaaaaaaaaaa.....

shidaR said...

wahh jauh hehee..shida plg jauh dr sabah bah heheee :)

syiela said...

banyak balance cuti.. transfer mai kat akak sikit :)

Eca Dwinky Asha said...

WAH...DPT LAGI.

Wanieys said...

Al yui banyak lg tu heheeee......banyak kad raya yui dpt ni dr sarawak pulak hihi

Masz Sidek said...

sampai sudah.... alhamdulillah... :D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bestnya kenal kawan2 kat blog, tradisi hantar kad raya ni confirm takkan hilang =)

Amie said...

Transit petang... follower 2512

azizah :) said...

banyaknya kad raya dia..tak boleh nak lawan..hehe wah... banyak jugak tu cuti.hhee

Tihara said...

tahun depan nak meriahkan lagi lah aktiviti kad raya ni,insya Allah....thn ni tak sempat nak prepare..

izz iizza said...

dari jauh dtg nya tu..:)

Aishah Jahirah said...

posto2...kad raya...hiks

fiQRa said...

wahh kad rayaaaa. besnyaaa. untung ramai kenalan ni :)

nanakimie said...

byk lg balance cuti tu,heee,,bila2 pun boleh cuti kan yui:)

lynndAmya said...

wahhh, cantik kad raya (n_n) hehe!

IntaNBerliaN said...

wah.. byk tu kad raya yui dpt :-)

Aida78 said...

waaaaa seronoknya dapat kad raya sis x penah dapat dah bila zaman it ni banayaj dapat kad dari fb jerk...

Nisa Greennnpanda said...

wah..kad raye dr jauh, hehe..