tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, May 04, 2012

Majalah Hijabista



Majalah di atas sempat ku beli Sabtu lepas. Alhamdulillah, habis dah aku kelebek even ada ayat yang aku skip suka tengok gambar sebenarnya! Majalah ini edisi pengenalan. Kalau tak salah dalam Julai baru akan keluar.


Sesuai sangat untuk wanita yang sukakan fesyen. Ada gaya tudung, fesyen terkini dan macam-macam lagi. Aku tak pandai fesyen bagai tapi aku suka tengok kemeriahan warna warni ibarat pelangi. Muahaha!


Update : Harga ialah RM 10.00
BE ke- 5 Zalora dah tamat, rezeki RM 5.25
alhamdulillah



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

Anum said...

keluaran mane nie?

azam said...

:) xpernah nampak....hehehe

Teenager Housemaid said...

haritu ingat nak beli masa kt pesta buku tapi lepastu lupa hehehehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya suka tengok gaya2 orang pakai tudung & shawl =)

cik ika said...

nk sgt beli p ce cm mhal sgt..huhu

::CIK LYNN:: said...

bpa rm ni yui? kna cri ni..hehe

izyantyPersonalTaste said...

cam mahal je majalah nie...comfim tak beli he3...leh baca n tengok online je semua tu

Nor Nadiah said...

my dear berapa ringit nih?

Thanks untuk ni..:D

http://www.nornadiah.com/2012/05/broadband-case-pink.html

J.Syazwana said...

mahal ler *kira2 duit*

:P

Masz Sidek said...

kalau kat kuching ni mesti susah sikit nak jumpa... ;(

EruzuLiyana said...

diana amir memang cun. *jeles*

CikPuan Azizah said...

tengok jijah xde lagi ni kot..tp agak mahal..selalu suka baca mingguan wanita je.

Noraim said...

majalah baru eh?

are_lin@yu said...

wahh bezkan fesyen2 ni..hehe..senangnya dear dapat be..ayu tak pernah dapat pun.huhu

Nisa Greennnpanda said...

nk try usha dlu mag nie, ngehehe.. XD

anitadiana said...

lama tak beli majalah yui...

izan mama mia said...

majalah nie..agaknyer sesuai tak dengan golongan yang dah tengah hari nie????..yui

MISS Z BERCELOTEH said...

teringin gak nak beli tp blum berpeluang kg..almklumlah..24 hour duk kat rmh ja...hehehehe

fieha said...

x pandai pakai tudung mcm ni..hehe :)

Tihara said...

tak reti nak pakai tudung mcm2 color ni tp bile tgk org pakai comey jer :)

cik najihah said...

nk beli magazine ni x beli2 lagi haha bz sungguh

Azhafizah[フィザ] said...

Nak beli tapi tak jumpe jumpe lagi..nasib sampai julai..so still ade lagi kan

IntaNBerliaN said...

mahal jugak ye.... tp akak xpnh jupe lg mjlh ni.. ada gak usha2 sbb tingin nak beli sblm ni.. tp xada lg..hihi

aimie amalina said...

heeee
nmpak ade owg promote kat fb gak
heeee
bole la nk beli dn bace nnti
hehehehee

NOOR FATIN said...

xpenah jumpa pulak majalah ni. huhu

[sutera kasih] said...

suka tgk diana amir..cantik sgt