tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, June 22, 2012

Perihal Mini Popiah Ikan Bilis Nurul Yui

Entry untuk order mini popiah aku buat melekat ya. Entry baru scroll ke bawah lagi. Meh aku nak cerita pasal mini popiah. Pasal harga, berat, macam mana pos, macam mana nak bayar okay.




1) Berapa harga mini popiah yang di jual?

Kalau diikutkan, harga bergantung kepada berat mini popiah okay. Berikut senarai harga dan berat yang ada.

a) 400 gram - RM 17.00 ( bekas plastik )
b) 200 gram - RM 9.00 ( bekas plastik )
c) 100 gram - RM 4.50 ( paket )


2) Bagaimana cara penghantaran?

Korang boleh datang ambil sendiri pada aku ( Sungai Siput / Station 18 Ipoh ) atau boleh bayar RM 7 ( semenanjung malaysia ) dan RM 10 ( sabah sarawak ) untuk kos pos laju. Hanya POS LAJU yang digunakan kerana itu lebih selamat okay. Daku tambah guna bubble wrap okay.


3) Bagaimana cara nak tempah?

Kepada yang berminat, diGALAKKAN untuk telefon atau mesej nom hp aku, 019-2331810 untuk respon segera. Boleh juga email fashanusha@gmail.com tapi takut lambat balas la ya. 


4) Bagaimana cara bayaran?

Apabila korang dah setuju nak beli, dah pilih mana patut, akan aku bagi nom akaun CIMB untuk urusan pembayaran. 


6) Bilakah waktu penghantaran dilakukan?

InsyaALLAH setiap hari Sabtu kecuali minggu pertama akan aku pos. Kalau tidak pon hari Isnin. Mini popiah aku buat time aku balik ke SS okay. Jadi, order dan bayaran perlu dibuat sebelum petang Jumaat.


7) Siapa yang buat mini popiah?

Ini adalah hasil tangan dariku dan juga mak aku. Kami berdua akan buat bersama. Kira lenguh bontot pon bersama lah. Hahaha!


Okay, itu aje kot maklumat yang perlu korang tahu. Ada apa-apa pertanyaan, mesej aje aku. Takpun tinggalkan pertanyaan korang di entry ini ya. TQ semua.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

shida'R said...

paham :)

are_lin@yu said...

selamat berbisnes dear ;-)

ogyep yummy mellow said...

Wah... dah mula maarketing untuk raya ya... boleh juga nak cuba nanti...

IntaNBerliaN said...

ok.. nanti kalu akak nk order, akak gtau :-)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Klu jumpa kat station 18,Ipoh..pastu terus soping kat AEON :D

Yumida said...

sedapnye..moga bisnes berkembang maju ye sis

nur anis said...

wahh..mesti banyak ni sampai lenguh bontot...hihi

Myra Jay said...

Ok nanti apa2 akak roger Yui :)

azizah :) said...

hebat! terbaik la yui..moga maju dalam bisness yer :)

eima said...

klu nk mkn sebelum posa boleh ka ....hehehe

Tihara said...

insya Allah ada rejeki..ada pm yui :)

Masz Sidek said...

segalnya telah terjawah....

selamat berbisnes yui....
semoga maju dlm berniaga...

uncHa said...

huhu lma x dtang sini..huhu rindu kak... :')

eintan nurfuzie said...

posa dulu yui..hahhaha

fieda said...

semoga bisnes maju yui..

Myra Jay said...

Yui, akak nak order untuk Raya boleh?

Nanti akak email :)

Cik Muda said...

ohh...okay.. huhuhu~ mis entry ni... hihihi~