tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, December 30, 2013

Jual barang kemas 916 atau dikenali 22K



Testing testing
Alhamdulillah sekarang jual emas 916
Ada dua jenis


CASH
CASH ATAU ANSURAN MAKSIMUM 2 TAHUN
CASH ATAU ANSURAN MAKSIMUM 10 BULAN


Lebih lanjut boleh tengok FB




Kerja rasmi daku memang melibatkan EMAS
=___=




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi

Nur A.Z said...

oh yui memang kerja jual emas ke, nanti ada masa sy check fb yui k..

IntaNBerliaN said...

ni yg yui punya ke yg tmpat keje yui punya?

azizah :) said...

nak2.. suka emass! tapi jarang pakai sbb keje nurse xleh pakai emas.. huuu

Marya Yusof said...

As salam yui,

Wahhh, dah jd saudagar emas!!! Tahniah!!!

Mimi Azirah said...

wah jual emas pulak ye..akak nak terjah jap lg..

zareliqa afiqa said...

saya mau juga! hihihi

J.Syazwana said...

fuyohhh hebatnya yui!
hihihi

Mar Mansor said...

emas..sesuatu y berbaloi tp diingatkan jgn berhutang kalau nak beli eams..

Rizziela said...

bestnya... nak gak nuyui...

akk cari dlm fb x nampak nuyui..pm akk plz

Shark Kay said...

tauke emas dh yui skarang yer.
hehe

Myra Jay said...

Akak memang dok cari cincin ni, tengah ushar design yg menarik :)

Rantai tangan cam kena modal besar sket :D

msredcheesecake said...

emas pla.... banyak biz yui ni.... semuga success...

dalila said...

macam best je..

Ena's Stories said...

uik..boleh bayar ansur² ke yui? mcm menarik je..

Cik Nur™ said...

boleh ansur2 lagi... cantik semuanya.. :)

Mieya Atiera said...

Wah, emas. Mieya suka. Tahun depan lah kita start survey eh

ros_reeza said...

moga terus maju Yui..

Deqla Manjew said...

wahh berbisnes emas la pulak..moga sukses dlm apa jua bisnes yer..

Azhafizah Md Nor said...

wahhhh memang bole rambang mata ni yui