tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 01, 2014

Choc Gift Box dari CikNa's Coklat Heaven

Kalau korang tercari-cari hadiah apa yang nak diberi in case kekeringan idea, boleh tempat choc gift box dari CikNa's Coklat Heaven. Belek album memang banyak yang menarik perhatian sampai tak tahu nak pilih yang mana.


Aku order sebenarnya untuk Shapit sebelum mengerjakan umrah. Entah macam mana aku silap tarikh dia bertolak, maka coklat ini terus ku jadikan sebagai hadiah ulangtahun perkenalan ( feeling gedik plakkan? ). 




Harga bergantung kepada berapa biji & jenis coklat yang anda inginkan. Macam coklat aku ini harganya dalam RM 50. Sekali box cute itu. Ada letak biskut orea, kacang & pelbagai lagi. Kira random coklat


Shapit pun kata ok. Siap cakap kenapa bukan aku je buat. Apa ingat aku ada bahan comel-comel? Mihmihmih.


Kepada anda yang nak order, boleh tengok FB page CikNa's Coklat Heaven. Memang mudah berurusan dengan CikNa. Mesra pelanggan ok. I like.


* Jangan tanya aku macam mana rasa coklat sebab Shapit lupa bawa time kami jumpa haritu. Huhu.


IKLAN KUIH RAYA/KUDAPAN 
Boleh rujuk entry ini
InshaaALLAH sedap!



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

SINGGAH SINI

Syuhada Salleh said...

sedapnye coklat

Cik Itah@RRP said...

salam. sy tak berapa gemar coklat la yui hehehhe

Diana Rashid said...

comel2 ..akak nak try buat la..akak ada banyak acuan coklat tapi tak pernah buat,,beli saja acuan tu sebab murah..heheh

ros_reeza said...

sedap :)

Azhafizah Md Nor said...

comelnya..sesuai sangat buat hadiah untuk orang tersayang ni

azizah :) said...

jijah pon dah 2x order gan cikna.. semuanya sedap2

Eca Dwinky Asha said...

aduh coklat...teringin.dlm peti ais ada snicker anak sedara...tapi cam terpanggil2 lak, DIET DIET.hahaha!

Mimi Azirah said...

meeg comei box tuh n coklat msti la sedapkan