tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, July 10, 2014

Review mini popia ikan bilis dari blogger

Hari itu ada buat GA di mana hadiahnya adalah sebalang mini popia ikan bilis. Alhamdulillah pemenangnya Blogger Jijah di Sabah dah selamat terima.


Ini antara review dari ratu pecut ---> Mini popia ikan bilis yang sedap


TQ dear untuk review tersebut.


InshaaALLAH moga perniagaan ini bertambah maju. Saja tolong tambah duit poket mak yang berstatus surirumah. Seronok tengok mak gembira =)


Lebih lanjut : Mini Popia Ikan Bilis


Sesiapa lagi nak order, boleh SMS 019-2331810. Hari terakhir untuk pengeposan pada hari Sabtu 19/7/2014. Kena awal untuk elak penerimaan kepada anda menjadi lambat. Musim raya akan jadi lebih sesak.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

ros_reeza said...

Semoga yui terus berjaya.. Ros pun ada baca review dari blog Jijah semalam...

eima said...

tahniah jijah ... semoga rezeki yui sekeluarga bertambah2

Nurzakiah Hanum said...

all the best

Syuhada Salleh said...

smoga murah rezeki yui sekeluarga..

Syuhada Salleh said...

yui, bleh tgk kebaikan susu nutrigoat kat sini..

http://www.syuhadasalleh.my/2014/07/saya-jual-nutri-goat-miracle-8.html

Azhafizah Md Nor said...

dah baca review dari jijah..terbaiklah mini popia ikan bilis yui :)

Mimi Azirah said...

wah...terbaik

Shida Radzuan said...

tak sabar nk tgu popia yui ni tiba kat rumah hehee :)