tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, July 04, 2014

Emel dinanti telah diterima

Alhamdulillah kelmarin buka emel, nampak satu emel yang membuatkan aku tersenyum. Emel payment advice untuk bayaran dari Nuffnang.




Selalu kalau dah terima emel, dalam 2-3 hari akan terima cek. Lepas itu boleh tunaikan. Moga segala urusan dipermudahkan. Boleh buat topup untuk belanja raya. Alhamdulillah.


Tahniah juga kepada penerima yang lain.


Sambil membebel sambil jana pendapatan =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Sally Samsaiman said...

bila cashout..? Sally punya dah sebulan setengah...masih tiada khabar..huhu :P

nur anis said...

alhamdulillah..:)

Zara Nurhaidah said...

assalammualaikum nuyui.. alhamdulillah.. rezeki bulan ramadhan. tahniah =D selamat bpuasa =D

Mar Mansor said...

duit raya yui..syok la..
saya simpan lagi untuk tahun depan..kui2

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Rizziela said...

dah lama tunggu..tp tabung masih x penuh2 lg

Mama Safiy Arfan said...

alamak jelesnye huhu

fifie feyca said...

wah best nyew...

ninie said...

wahhhh... rezeki raya kan, best nyeeee!!!

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..tahniah yui

Sally Samsaiman said...

p/s : Sally cashout sama tarikh dgn Yui lorr..huhu...sbb mmg tau senang nak kira kalau hujung bulan..tp xde lgsg berita...kat bhgn earning pun kosong je -___-''

Syida Rasyidah said...

wahhh.. rezeki raya ni :)

JunAina said...

Tahniah2...

Akak pon dok terfikir jugak nak cashout ni...

azizah :) said...

jijah dah dapat cek kat kampung yui.. cer cek..

lynndamya said...

Hohoho, mmg bagus boleh cash out time2 mcm ni, mmg guna untuk raya lah jawabnya! Haha sy punya lambat lagi :p tahniah ya :D

Mimi Azirah said...

tahniah