tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, July 23, 2014

Biskut Semperit Susu

Ini kali kedua aku buat. Kali ini versi kuning. Malas nak buat double, aku buat single. Alhamdulillah ini antara biskut yang mudah juga disediakan.






Mula-mula buat macam tak percaya tak payah guna gula tapi bila makan, best ok! Harus percaya sebab biskut semperit susu ini tak perlu guna gula.


Silalah cuba.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Mila Hilas said...

wah rjnnye..mesti puas hati kan dpt buat sndiri..

Nurzakiah Hanum said...

wow2

nur anis said...

pernah try...tapi semprit ori juga jadi pilihan kalbu...

ros_reeza said...

ramai yang share kat fb RR kan Yui.. teringin jugak nak buat sebenarnya ni.

Liza Licha said...

sedapnya.dah lama tak makan semperit

eima said...

yui thn ni yk buat kuih raya sendrik kan .. ko ni mmg rajin la wei ... aku beli tidak buat pun tidak ... sbb tak suka sgt mkn kuih raya ni haaa.. manis2 tak minat

Ann Ishak said...

cantik pulak kejadiannya :)

anamizu said...

wahwahwah cayalah Yui !
rajin yui buat hehe

Ibu Lala said...

Bahan dah beli tapi x buat pun lagi. Lepas raya la kut

Azhafizah Md Nor said...

biskut raya favourite ni..sedap!

Mimi Azirah said...

akak pun dh buat