tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, July 31, 2014

Berhenti sementara untuk berblog

Aku pun tak pasti kenapa keputusan macam ini yang aku buat. Tapi setelah fikir dan terus berfikir mungkin baru sekarang masa sesuai nak berhenti sementara berblog. Rasanya pertama kali keputusan macam ini. Mungkin perlukan ruang & waktu.


Banyak yang perlu diperbaiki & banyak kekangan yang jadi. InshaALLAH tak lama pun berhenti, nama pun sementara kan. Mungkin esok lusa, aku sambung berblog. Siapa tahu? 


Dulu mungkin aku boleh digelar blogger tegar tapi sekarang tidak lagi. Belum sampai waktunya. Huhu. Apa pun, aku minta maaf buat rakan blogger semua. Aku hanya tak update entry tapi akan tetap blogwalking. Itu pun kalau berkesempatan.


Maaf ya untuk keputusan sementara sebegini. Kena cari aura positif untuk mulakan seperti biasa. 


Tolong jangan buat andaian bukan-bukan kenapa aku macam ini =)







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Hazmin Hamudin said...

Dah kenapa pulak dah. Lain macam pulak rajuknya kali ni. Hehe

mama amir said...

errmmm...take your time ok...
all the best in whatever you do ek...^_^

Mimi Azirah said...

take ur time yui...

anamizu said...

lain maciamm ni Yui.. hurmm mlm last puasa ritu pon ada tragedi gak yg jd pd Ana.. tp buat2 x ingat jugakla bnda tu.. tp stil it hurts :'(

take ur time Yui.

nur anis said...

take time okayyy..:)

Cik Itah@RRP said...

salam. take your time yuii..
jangan menghilang selamanya pulak ya..nanti sy rindu hehhhee

maszmadi muhamad said...

x pe yui, nanti bila dah ada mood nak update blog, update bebanyak ye..... kami setia menanti.. hihi

selamat hari raya yui

eima said...

laaa yui nape ni ...
tapi tak pe.. buat yg yui rasa terbaik ...

Myra Jay said...

Yup, ianya perlukan masa..
Carilah ruang dan masa Yui sebaiknya ye..
Semoga ada jalannya..

Azhafizah Md Nor said...

take your time yui