tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, July 25, 2014

Pertemuan ketiga di tahun 2014 [persiapan hari raya]

Alhamdulillah 22/7/2014 kami jumpa lagi. Motif utama nak cari barang untuk hari raya. Walau tak "semeriah" dulu tapi tetap gembira. Seronok tengok muka orang kita sayang senyum, ekekeke.


Terus gigih ke Jakel konon nak tengok baju melayu. Bagi aku, harga boleh tahan & kualiti kain pun ok ok aje. Tapi si Shapit tak beli situ, akhirnya ke Jusco juga. Samalah dengan baju raya aku, di Jusco juga. Bukan apa, mencari di Angsana Mall tapi yang banyak jenis manik-manik bertaburan sana-sana.


Misi GAGAL di Angsana Mall sebab aku nak cari yang simple sahaja. Last destinasi tu kami ke Jusco. Haaa, ambil semua beli situ. Kasut di Vincci, tshirt di Padini & baju raya dalam Jusco. Settle!


Kami buka puasa pun di food court. Ingatkan hari biasa restoran takdelah full ternyata kami silap. Semua dah kena booking. Aiyoyoyoyo. Padahnya melantak saja di food court.




InshaaALLAH mungkin lepas ini jumpa untuk raya. Dah siap rancang nak pergi makan di Shabu shabu. Bak kata Shapit, puas makan buffet. Tengok dia macam ular kekenyangan telan kambing aje. Mehmehmeh.


Terima kasih Shapit sebab sudi belikan baju raya & yang lain-lain. Nanti dah jadi suami, kena lebih banyak bagi tau. Ahahahahaha. InshaaALLAH, ada jodoh tak kemana.



Doakan kami.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Kisah Si Dairy said...

orang johor ye...nasib baik dah settle ..tunggu raya jelah ye..insyallah..moga jodoh berpanjangan

AnneRaini said...

seronok ade org belikan baju... cepat2 sikit ye jadi suami tu..ehhehe

Nur Inani said...

untunglahh ada orag belikan baju raya untuk dia :)

Azhafizah Md Nor said...

sempat lagi dating ye..hee..semoga berjodoh..InshaAllah

Azhafizah Md Nor said...

sempat lagi dating ye..hee..semoga berjodoh..InshaAllah

Mimi Azirah said...

wah untung untung..heheee