tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 01, 2014

CPUV [10,11,12 & 13] 2014

Sebenarnya aku selalu tengok Nuffnang seminggu paling sikit sekali sahaja. Jadi kadang terperasan atau tidak ada CPUV baru yang menjelma. Ada juga bila tengok dah tamat. Kesian dik non lambat tahu.




Buat masa ini ada 2 CPUV yang masih running iaitu dari U Mobile & Invest Smart Campaign. Moga CPUV dapat tahan lama buat stok untuk dana selepas raya. InshaaALLAH.


Masih menanti cek dari Nuffnang. Hampir sebulan menunggu. Harap tiada apa-apa masalah. Duit untuk spare raya/lepas raya.


IKLAN KUIH RAYA/KUDAPAN 
Boleh rujuk entry ini
InshaaALLAH sedap!



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

fieda said...

alhamdulilah..rezeki

Azhafizah Md Nor said...

Congrats yui dapat CPUV baru..nak kena check jugak pasni :)

Nurzakiah Hanum said...

TAHNIAH

Cik Itah@RRP said...

salam. tahniah tahniahh yuii :))

MAT NOR said...

Alhamdulillah rezeki, tahniah

Ayu Zan said...

nampak gaya ayu je xmenyangkut ni.hehe

Nurul Baidurah said...

tahniah ya yui dapat rezeki dari nuffnang...

Mama Idlan Irsyad said...

alhamdulillah...tahniah..

ninie said...

wahhh seronoknya... teringin juga nak merasa...Alhamdulillah, rezeki kan =)

nana kimie said...

alhamdulillah...tahniah yui!:)

Cik Anita said...

Bstnya selalu dapat.. Tapi sebab mmgn Yui rajin so memang bonus utk Yui. hehe. Kita dah tak rajin.. maka.. paham jelaa

ros_reeza said...

Alhamdulillah rezeki Yui.

azizah :) said...

wahh dapat CPUV baru.. best2..

jijah pon belom dpt cek nuffnang bulan lepas

azizah :) said...

jijah pon belom dpt cek nuffnang bulan lepas.. harap2 xde ape2

tahniah yui!

Mimi Azirah said...

alhamdulillah tahniah yui