tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, June 15, 2015

BETULKE TAK BOLEH BAYAR BIL YES?

Dari hari Khamis lepas aku nak bayar bil untuk internet YES. Bukan apa, tarikh dah due, itu pasal nak buat cepat tapi malangnya payment tak boleh di buat.


Tanya di outlet Ipoh, katanya system down. Aku ingatkan sehari itu jelah.
Pergi pula di outler Sg Siput, sekali dia cakap, dah 10 hari tak boleh buat payment. Tu diaa!


Biar betol kome ni?
Nak bayar pun masalah. Lagi teruk lebih 10 hari dah takde lagi penyelesaian?
Tension pula mak jemah rasa. ingat guna wifi ( boleh dibawa kemana ) itu memudahkan tapi dah jadi macam ini, menyusahkan juga.


Terpaksa langgan pakej internet 1 gb RM 15 di DiGi.
Celcom ( untuk berbisnes ) terpaksa biarkan dulu sehingga masalah YES selesai.


Korang ada guna YES?
Betulke masalah ini?
Ke deme kat tempat ini je yang problem.


Baru masuk bulan ke-3 aku guna YES
Nasiblah kontrak 2 tahun, ceh!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

anum penguna maxis.. hehe setia dah 12 tahun pakai

Ann Ishak said...

ayoooo susah la itu macam, kalau lebih sepuluh hari tu kira lama sangat rasanya. jangan dibuat setiap bulan system down, mau yui meroyan nanti :p

Suziey Ahmad said...

salam...
lama xblogwalking :) ceria nya rumah..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
he3
akak pakai NO
larrrriiiiiiiiiiiiiiiii
lawak sajork naaaaaaa :)

eMMe said...

taktau pun akak pasal pakej YES tu...
errr..kalo internet Digi RM15 utk 1 bulan ke Yui? murah.... line tenet digi okey ke?

azizah green line said...

tak tahu pula yui...xguna YES pun

eima said...

TATAU TAK PAKAI INTERNET BERBAYAR KECUALI DTA TEPON

Azhafizah Md Nor said...

tak pernah guna YES. Kalau dah dia kata camtu, kena tunggu je la sampai ok..susah jugak camtu kan