tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, June 24, 2015

EKSPO BORONG KEMBOJA DI BATU GAJAH 29 JUN - 2 JULAI 2015



Orang-orang Ipoh terutamanya orang Batu Gajah dan sedia maklum sebelum puasa lagi dah ada bazar ini. Tak tahu sebab apa, mungkin saja nak test market. Tempoh pun sekejap sahaja.


Kali ini, dijangka akan diadakan lagi pada hujung bulan. Bolehlah shopping untuk hari raya sebab ada harga yang ditawarkan memang murah!


Kalau terlepas di atas, setiap hari Sabtu memang ada pasar kemboja di Parit Buntar. Lagi seronok dan besar. Tapi bertahanlah sebab sekarang bulan puasa, memang berpeluh kalau pergi. Huhu.


Kebanyakan barang perempuan yang dijual.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Kniedaz said...

betoi tu..kat Parit Buntar tu memang havoc gila..memang rambang mata kalau pegi tapi jam gila n ramai org..xtahannnn

safurara said...

hai yui! kak rara nak bgtau ni, dh join ke Mega Giveaway Raya dari EFG? boleh menang duit raya hingga RM3100 tau! kalau belum join, jom lah! mana tau ada rezeki.jom join sini, http://www.safurara.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html TIA, heee

Rapunzel Cikilolo said...

Kat sini pun ada satu perkampungan kemboja dekat sg buloh. Rasanya nama ada kne mengena dgn gajah jugak... huhuhu.

Setiap jumaat deorang bkk bazar. Memang murah baq hang...

Huuu

azizah green line said...

Jual apa selalu tu yui

zulhilmitempoyak said...

dok parit buntaq jugak ka?

Azhafizah Md Nor said...

shopping sakanlah macam ni.

AnneRaini said...

kawan akak pon pernah citer pasal pasar kemboja tp akak ni ntah bila dpt pergi

Eka Tikah said...

alaa jauh nun sana. tak dapat p.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
akak dok heran kan3
pasaipa deme boh pasar kemboja kan3
dolu masa akak dok kulim tu yang menega memang orang kemboja
tapi yang tempat2 laen sekarang ni orang melayu kita kan3

Shahida Dzulkafli said...

Eh..ada e..nape x perasan e..