tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, June 27, 2015

MARRY A MAN WHO LOVES YOU




Mak pernah ungkap kata sebegini
dalam bahasa melayu lah
=___=




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Anizz Annisa said...

betul sgt tu dear..

jom join GA EFG mega raya..hadiah wang tunai RM 3100 taw !

www.adnan-daughter.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Eka Tikah said...

betul tu kak ^^

Rapunzel Cikilolo said...

mcm betul lah. dalam banyak2 lelaki yg aku suka. lokman je tak pernah buat aku excited terlebih. lepas tu die jugak yang banyak ada disamping aku.

hmm..

aRz MoHa said...

Betul mereka yang cintai seseorang akan buat sehabis baik untuk diri mu

Dayana Zahari said...

Ehee, kalau dia tak hold your hands and respect you? I say kahwin terus :P lol.

Nak jemput join GA saya

http://www.dayanazahari.com/2015/06/dayana-and-durratunkhayla-surprise.html

Siti Nurzafirah said...

Hek Hek.. Mak cakap cam ni ea..

Pha Is said...

wow.. pesanan hebat.. hahaha...

tapi kalau semua org nk kahwin dgn orang yg suka kat kita instead of dengan orang yg kita suka, sampai kesudah la semua org tak kahwin..
contoh : A suka kat B, tapi A tak bleh kahwin dengan B sbb A suka kat B, bukan B yg suka kat A. tapi katakan dalam masa yg sama B pun suka kat A, tapi B tak tau yg A pun suka kat B. so, B pun tak bleh kahwin dengan A sbb B suka A, n tak tau yang A pun suka kat B... hehe..

fuh, bleh cilok buat entri baru ni.. hahaha...

singgah sini pelan-pelan dari geng #BloggerUtara..

Azhafizah Md Nor said...

Betul ni Yui. InshaAllah bahagia

izzeyda said...

betul tu..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalm yui,
betui3
alhamdulillah akak dapat kawen lelaki yang sayang akak lebih he3

#BloggerUtara

Shahida Dzulkafli said...

Mungkin betol..hehe..