tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, June 09, 2015

CUTI YANG BELUM TENTU JADI

Sebenarnya hari Rabu ini aku ada apply cuti. Apply kena seminggu awal dibuat melalui sistem yang telah disediakan.


Semalam datang kerja, kawan sekerja inform dia kena admit. Masalah pada kandungannya.
Memandangkan office aku ini pekerja hanya 3 orang, kalau seorang tidak ada, lagi 2 orang wajib ada sebab semua sistem memerlukan sekurangnya 2 password.


Jadi, cuti yang aku mohon belum tentu jadi cuti lagi walau dah approve.
Kena tengok macam mana petang ini, kalau dia datang, esok aku boleh bercuti kalau tidak terpaksa abaikan cuti.


Sedih tapi nak buat macam mana. Setiap perkara ada hikmahnya kan?


Ini namanya perancangan manusia tapi perancangan ALLAH mengatasi segalanya.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

5 dak comei sayang YUI:

eima said...

ALAHAI ... HARAP ADE LE REZEKI UNTUK BERCUTI

Nieyl said...

Singgah pagi...
Tak apa..mungkin hari ini..hari dia..
perlukan pengorbanan kita...Tapi setiap pengorbanan kita tu Allah janji yang lebih baik...:)

Nurzakiah Hanum said...

sabar ya

mun said...

alahai..susah jugak nak cuti gitu yer yui.. hmm xpe laa..nak wat camne kan...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
laaaaaa
tapi ini dah kira kes emergency memang xleh buat pa la kan3
sabor jer la :)