tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, June 05, 2015

JJCM versi Yui : ESAH SANTAI CAFE, STATION 18 IPOH

Satu persatu tempat best dah ada di Station 18, Ipoh. Gila teruja nak mencuba sebab anak owner ada tunjuk gambar makanan & minuman yang sediakan ( sebagai promosi ). Memang ramailah serbu walau kedai itu baru sahaja buka.



Amacam cantikkan hidangannya?
Harga pun berpatutan. Sesuai dengan suasana kedai dan kesedapan makanan yang disediakan.

Komen :
- abc buah sedap tapi kalau tambah sikit kemanisan lagi best
- nasi boom menarik sebab tak kedekut dengan bahan
- mee rebus sedap
- ayam lembut, ok!
- kuah cicah pedas tapi sedap ( rugi rasa tak habiskan kuah, haha )



Senang cerita bagi 4/5 bintang
Tambahan :
Kedai ini baru beroperasi jadi susun atur masih tidak sistematik & pekerja tidak mencukupi. Jadi tabahkan hati menunggu jika lambat sampai. InshaALLAH mereka akan perbaiki dari masa ke semasa. Support bisnes orang melayu!


Lokasi : Belakang aeon station 18, Ipoh
Off day ISNIN 
Operasi 11 pagi - 11 malam


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Siti Rohaida Yusof said...

menarik tengok abc tu...sedapnya..

Chot said...

Haha...nama...oldskool abes... Hihi..glemer nama mak chot..agaga..yui blnje ye nnt.

azizah green line said...

sedap2 nampaknya makanan tuu!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
menggoda laaaaaaaaa ABC itu

ros_reeza said...

Abc buah tu macam best je!

eMMe said...

hurm..kalo akak ke ipoh boleh la akak jumpe yui, jadi tourist guide ekk...ekkk???

AnneRaini said...

nampak menyelerakan.. nama restoran sempoi jer. esah je letak.. hehehe.

eima said...

klu ter salah jalan ke ipoh boleh la ke sini