tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, June 04, 2015

CEK NUFFNANG DAH SELAMAT TERIMA

Cek Nuffnang dah selamat sampai di ss dan aku juga dah selamat masuk ke cheque deposit pagi tadi. InshaaALLAH minggu depan dah clear dalam akaun.




Alhamdulillah rezeki saja suka-suka berblog.


Tahniah juga kepada yang dah terima. Duit untuk ramadhan.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

AinAthirah Anuar said...

Alhamdulillah . rezeki . tahniah ^^

Nurulhuda Abu Hassan said...

Tahniahh. Bila lah hda nak merasa cheque dari kesygan nuffnang tuhh. hehe

Mayang ABDUL RAZAK said...

Besnyer.. Akak x dpt lg..

Nadia Johari said...

alhamdulillah..nad nak simpan2 dulu..ehhee..bagi perambanyak2

eima said...

wahhhh ,,, tahniah

PHU ONE WANA said...

wahhh..bestnyeee ..hehehe..tahniahh :)

fifie feyca said...

Wah bestnya...!!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
Alhamdulillah
tahniah3

Chot said...

Xsia2 buat blog. Ade jgk hasil..huhu..thniah

Anonymous said...

Wahhhhh syoknya......moga2 Nini pon dapat....

Milano Stylo said...

Salam. Nak tahu biasanya lepas cash out ambik masa brp lama ya?

nuyui a.k.a miss YUI said...

Milano :

Yui biasa dlm sebulan dpt. Sebab yui akan tekan cashout 26-30hb setipa hjung bulan..

Yg pnh yui bc, paling lama dalam 2 bulan ( ada dibagitahu tempoh ) tapi incase kalau dah lama sgt, tlg hantar ticket ke pihak nuff dan tanya apa masalah yg dihadapi ya.