tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, June 29, 2015

TAK BERMAYA DI PAGI ISNIN

Ini bukan kisah maya bunga matahari, tapi maya diri sendiri. Eh, apa aku ngarut pagi Isnin ni!


Tu tandanya aku tengah malas. Mood letih tak bermaya ( takdelah lembik mana ) tapi lebih kepada kemalasan. Semalam memang seharian aktiviti menggulung mini popia ikan bilis. Dapat tidur rasa kejap je masa berlalu.


Penat,
Tapi takpe. Harini pun terpaksa balik SS, nak siapkan tempahan yang ada. Alhamdulillah rezeki untuk mak & anak-anak bulus juga.


Ini kalau dapat tidur, sedap juga. Hahaha.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Syira Lokman said...

selamat pagi dari syira lokman..hehee ^_^

izzeyda said...

sama laa.. rasa nak tido je nih..

zai zamree said...

akak pon lemau sbb hadap jem truk pg ni

#bloggerutara

Nieyl said...

selamat pagi..:)

Ann Ishak said...

dah lunch hour ni...jom tido :D

Dunia Zumal said...

Banyak tempahan popia yer ^-^

Azhafizah Md Nor said...

samala kita..semalam rasa lemau je..mungkin juga cuaca panas kot

Nurul Baidurah said...

sebut sebut pasal popia yui tu tiba-tiba berliur pulak..haha..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
moga bertamabh murah rezeki uols
AMIN

#BloggerUtara

Shahida Dzulkafli said...

Semangat yui..semoga dimurahkan lg rezeki yui..