tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, October 22, 2015

Face mask bercorak murah di Ring Ring One Shop

Sekarang musim jerebu, cuaca tak berapa elok, lebih baik ambil pendekatan awal untuk diri masing-masing.


Salah satunya menggunakan face mask ketika anda berada di luar.


Nak face mask yang nampak comel sebab ada corak-corak, boleh pergi ke Ring Ring One Shop. Face mask macam gambar hanya RM 2.90 sahaja /pcs.




Anda pun selesa pakai. Banyak lagi corak lain. Tertarik dengan corak binatang tu, katanya kucing. Dua tiga kali pandang nampaklah macam kucing. Hahahaha!


Apa lagi, p serbu kedai tersebut.


Sepatutnya pakai mask lain, yang ala macam pakai oksigen tu. Ini pun jadilah.


Air putih jangan lupa ya!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

AinAthirah Anuar said...

hai yui ! heheh lama tak singgah sini :D comelnyaaa. rimau ada ? haha

Azhafizah Md Nor said...

comelnya..rasa nak beli pulak

aTieYusof Family said...

wahh...unik jugak corak mask ni sis.. klu ada kt sini mau kak serbu kedai tu.. haha

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

azizah green line said...

unik! tapi jangan lupa jaga aspek kesihatan juga ya..

Eintan Nurfuzie said...

yui, kalau de rupe2 kucen mmg akan beli kan?
p/s: xde twitter xpe, boleh aje join

cik hani said...

Oittttsss comelnya mask tu

izzeyda said...

comelnya.. mana nak cari kat sini.. huhuhu..

Siti Nurzafirah said...

awat comel sangat ni...

Shahida Dzulkafli said...

Comelnye.. nak minta tolong belikan boleh?? hehehe.. sini xde ring ring one shop.. huhuhu..