tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, October 01, 2015

Produk Klenz dari Revell yang meletop!

Selain dari CMD, satu lagi produk yang top ialah Klenz. Ni aku cerita memang antara benda best untuk korang telan!




Okay sila baca maklumat di atas dengan teliti. Jangan malas membaca!


Sangat sesuai untuk melancarkan pembuangan & buat mereka yang jarang makan sayur atau buah. 1 sachet sehari pun dah memadai.


Dah seminggu aku minum, memang tak sia-sia aku mencuba sebab bagi kesan sangat positif! Sebab ia adalah fiber. Kau minum pagi, inshaaALLAH rasa kenyang sampai petang [ ini pengalaman peribadi ].


1 kotak Klenz = 12 sachet
1 kotak RM 50
2 kotak FREE POSTAGE


Klenz + CMD merupakan gabungan mantap! Harga pun berpatutan. Tak mencecah ratusan. Hanya RM 50 sekotak. Beli 2 kotak aku bagi FREE postage.


Nanti aku share antara kata pengguna siap pakej gambar dia bagi. Jangan rasa geli geleman sudah. Miahahaha.


Agen sah,
MYPRK1135361
019 2331810 

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Dunia Zumal said...

Produk Revell memang terbukti berkesan kan ^-^

el said...

Salam singgah
bak mai tester produk ni satu ekeke

el said...

Salam singgah
bak mai tester produk ni satu ekeke

el said...

salam singgah :)

Eintan Nurfuzie said...

revell.. dulu mmg top.. tpi lambakan produk lain buat revell sedikit tenggelam.. skrg dah mula top balik

Jemput singgah blog Nurfuzie.com
Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

Nurzakiah Hanum said...

bagusnyaaaaaaaaaaa

anamizu said...

errr rasa dia cemane tu Yui? =P

Azhafizah Md Nor said...

bahan² terbaik tapi kalau hijau banyak serat ada yang fiza tak lalu nak minum..huhu

Siti Nurzafirah said...

ohh.. bagus ni untuk sistem pencernaan..

Cik Ash said...

hijau tu rasa kurang nk minum ni