tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, October 12, 2015

Perancangan blog sendiri

Aku sendiri rasa blog aku dah jadi suam-suam air suam.
Eh! Fikir punya fikir memang banyak yang dulu aku buat, tahun 2015 ini aku tak buat-buat lagi!


Contoh?


Langsung takde entry update pasal earning Nuffnang.
Kalau dulu, sekali aku dapat CPUV, laju nak update. Tanda penghargaan tapi sebab sekarang pun earning nak taknak, hareeemm aku nak update.


Lepas itu, dulu aku rajin buat ala-ala segmen
"Anda Tanya, Yui Jawab"
Aku rasa macam nak "hidupkan" semula segmen gitu sebab aku rasa ada di kalangan korang nak tanya apa-apa pasal aku.
Cissss, perasan sendiri! Hahahaha.


Paling ketara,
Untuk tahun 2015 TAKDE LANGSUNG aku buat GA. Ya ALLAH,
tahun lepas tiap-tiap bulan buat.
Aku memang ada perancangan nak buat sebab nak naikkan balik FB Page & Instagram aku kalau boleh.
Itupun kalau ada orang nak sertailah


Haaaa, kome tengok.
Kalau aku dah bebel "ikut perasaan" entry akan jadi panjang.
So, rajin baca bagi habis silakan, kalau tak, jangan komen tau
Aku boleh detect! Kuang kuang kuang.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

ye la kan lama yui x buat :)

aTieYusof Family said...

Klu sis buat GA.. confirm join... hehe..
ntahlah kak pun kurang aktif thn ni...huhu

cik hani said...

kalau blog saya pulak, memang dari dulu suam-suam kuku..
hehehe..
takde GA langsung..huhuhu

safurara said...

akk pun sama. akk merajuk dengan nuffy~

eima said...

tu la mmg suam dah pun .... mcm kurang feel dah ... tp ai hari2 mai jugak .... nampak je yu update tangan gatai nk klik hahahha

Eintan Nurfuzie said...

tengah bz kot.. buat je insyallah akak akan join

Cik en kembali.. hihi.. lama x mai sini..
Jemput singgah blog Nurfuzie.com
Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
dan entri ini Happy Monday All Nufuzie Dot Com's Reader

Siti Nurzafirah said...

hahaha.. anda tanya, yui jawab..

macam retis dah.. cepatlaaa ~

Kira Sakura said...

kalau mood in the sky pun entry in the sky lah jugak sekali kannnnn hihihihihi *cakap kat diri sendiri :p

Siti Yang Menaip said...

segmen Yui jawab tu menarik.. cepat2 buat ehehe..

Azhafizah Md Nor said...

mungkin skang lebih kepada focus biz Yui kot..takpe, ade rezeki boleh buat GA atau ada masa post entry lain :)

Cik Ash said...

buat la insyaAllah ada sambutan