tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, October 16, 2015

Gaji RM 2.5k masih tidak mencukupi!



Orang yang gaji RM 2.5k pun tak ckup
Gaji yang bawah 2 k lagilah!
Sebab itu yui cari partime lain
Alhamdulillah sikit sebanyak jualan CMD banyak juga membantu, 
boleh juga tampung mana yang "bocor"!!


Kerja tak cari kita tapi kita kena cari kerja!!


Agen sah CMD,
019 2331810


=================================


Ekonomi sekarang memang nampak sangat "lemah"!!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

tiga lalat said...

alhamdulillah masyuk tuuu.,

Nurzakiah Hanum said...

sampai bila2 x cukup kan :)

aiman mania said...

bila baca headline tuh seram pon ada...harap2 lepas grad nnt dapat keje cepat2.....doakan saya akak :D

aiman mania said...

cik Nusha ..try check chatbox awk..saya rasa ada problem tuh kat chatbox awk..ahahahahhaah...........

klik nuffnang the face shop..!

eima said...

klu tak de kerja sampingan harap gaji je mmg tak cukup

Nory Zoulkefle said...

Haah betul tu...makin besar gaji, makin banyak komitmen, kos hidup plak makin meningkat..aduhhh boleh botak kepala memikior..hhehe

Siti Nurzafirah said...

Haah.. betul..

bayar apa yang sepatutnya dah lebih dari separuh...

nak hadap tu lah sampai hujung bulan pulak.. T_T

Azhafizah Md Nor said...

apepun bersyukur, belanja ikut keutaamaan bukan kemahuan..tapi kalau semua harga naik, memang wajib ada buat part time job kan

Dunia Zumal said...

Sekarang semua orang perlukan part time sebab suasana ekonomi tak menentu...

Cik Ash said...

betul yui ckp tu