tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, October 21, 2015

Menjual pelbagai beg design terkini!



Testing testing
Aku dah mula jual beg pula
Dropship tapi aku boleh tengok sendiri
Maksudnya aku boleh tahu kualiti barang
Boleh pegang, boleh usha


Berapa harga pasaran beg macam ini yang pernah korang tengok?
Jangan bagitahu yang original punya harga
Kita gred AAA pun jadilah
Hehehehe


Siapa nak, aku bagi special price
Harga siap pos SM
Tak sampai RM 150, bukan juga RM 140!!


Beg seakan original
Lembut & berat
Berkualiti


Nak, whatsapp 019 2331810




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Nory Zoulkefle said...

cantikkk...nanti nak, akak roger okey..

Nurzakiah Hanum said...

wow semoga bertambah berjaya

Rizziela said...

bagilah harga...kot2 kena budget..blh sambar 1

nana kimie said...

dulu dulu teringin nak beli handbeg. tapi hakikatnya nana lebih biasa melenggang. kiki

Diana Rashid said...

bagus nya yui..rajin berniaga..
akak ni dah lama tak de beli beg tangan..
kalau berkenan nanti akak cari yui je la..

Mardiah Diana said...

Salam singgah petang dik yui....cantik....

♥TheOnlyFarah♥ said...

wah promo special nie..=D

el said...

lau dapat rembat 1 ni best nya!
:)

Nur Afiqah said...

bestnya..hihi..kalau kita nak kita cari yui jugak r

safurara said...

semakin maju bisness yui.tahniah~

YattAkasah said...

cantikk suka yang ni. bajet blum ada sobs

Azhafizah Md Nor said...

cantik begnya

azizah green line said...

cantik! kalau ada yg lain roger2 ye

izzeyda said...

dah ada handbag.. selalu pakai memang sampai lingkup, baru beli lain..

Siti Nurzafirah said...

Semoga berjaya...

Shahida Dzulkafli said...

Semoga berjaya ye yui..