tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, October 28, 2015

Penghantaran Nasi Ayam sedap sekitar Ipoh, Perak

Menyewa di Station 19, Ipoh memang mudah! Mudah tang mana? Bab-bab makan. Macam-macam khidmat penghantaran disediakan. Hangpa tinggal sediakan duit aje naaa.


Yang terkini, aku ada cuba nasi ayam. Sedap habaq hangpa!


- Ayam tanpa tulang
- Salad, timun & tomato yang segar
- Nasi banyak
- Diberikan juga sos, kicap & sup




Hangpa nak tau berapa harganya? RM 5 aje dik nooonn! Tu tahap harga berpatutan. Sebab apa? Sebab free cod area Station 18 Ipoh, luar kawasan pun free tapi kena order minimum 2 bekas. Oklah tu kan. Makan satu keluarga.


Service pula sampai depan pintu pagar rumah. Nasi pun panas. Pendek cerita che' puas hati + berbaloi-baloi beli. Tak nyesal!


Pada orang Ipoh, kalau nak merasa nasi ayam sedap ini, boleh terus contact owner.


Call/SMS/Whatsapp : 017 578 3758



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

PeRdU cINta said...

Wah bagus..dan berpatutan harganya dik..

Nurzakiah Hanum said...

nmpk sedap

eima said...

bgs la ade servis cam ni kan ... lapo2 call je ...

Shark Kay said...

dh ramai buat jenis COD untuk set lunch..
kat kuantan pun ada.
bnyak pilihan pulak tue.
makin snang nk makan.
makin malas nak bjalan.
heheh..

cik hani said...

Sangat suka kalau ada delivery. Takde penat nak keluar makan. Mudah.

Rizziela said...

bestnya..x payah susah2 nak keluar cr makanan kan

el said...

baru pas meeting ngan bos
terasa lapaq lak tgk ns ayam hgpa haha

Ann Ishak said...

kalau la ada perkhidmatan dengan dengan kualiti kuantiti macam tu dekat KeeL ni :(

tiga lalat said...

wahh sonoknyer, semuanye dihujung jari tuuuu.,
nasi ayam memey sedapp ;p

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik yui...sedapnya tu dik murah lagi..kalau dekat hari2 akak oder...hihi

Dunia Zumal said...

Wah, RM5 je... murah tu...

ros_reeza said...

Nampak sedap nasi ayam ni.. memang murah harga tu sebab siap hantar lagi tu.. memang berbaloi..

Azhafizah Md Nor said...

murah dan nampak sedap tu..senang tak payah keluar rumah dah ye

Eka Tikah said...

tengok pun dah boleh terliur kak. belum makan lagi ni. hehe