tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, February 05, 2016

Air Cawan Besar : Green Tea Coffee King di Pasir Putih, Ipoh

Haritu dah merasa perisa chocolate [entry], kali ini sebab dah dekat, member tolong belikan perisa green tea plak.


As usual, sedap dan terbaik!
Bau teh pun tak kuat, rasa pun sedang sedang enak. Kira kenalah dengan tekak. Tapi jika nak dibandingkan, aku lagi suka coklat. Kopi pun pernah dah rasa.




Kalau rajin, lepas ini nak cuba perisa lain pulak. Jenuhlah terjebak dengan air macam ini. Diet ke laut afrika. Hahahaha!


Orang Pasir Putih Ipoh, bolehlah cuba sebab Coffee King dah buka cawangan ke-4 di area sini. 


Lokasi : Area Telekom Pasir Putih, Ipoh
Facebook : Coffee King






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Murni Alysa said...

Besarnya..boleh minum sampai petang ni

zarul farhana said...

baru pias minum besaq mcm ni

el said...

tingin nak mnum green tea ni
belum berkesempatan lagi

Siti Nurzafirah said...

Uishh ! dah serbu dah... hehe

Nurul Baidurah said...

tak suka minum teh..huhu..

Azhafizah Md Nor said...

kalau dah terjebak susah nak stop..fiza pun selalu mencuba beli lain lain perisa dan lain lain tempat..tapi wajib beli green tea.