tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, February 16, 2016

Episod akhir Cinta Si Wedding Planner

Oklah korang,
yang mana rasa mengikuti cerita cinta si wedding planner, che' cuma nak habaq harini episod akhir deme. Che' tau pun dari tb. Muehehehehe !!


Last baru aku rajin nak layan bebenor. Memandangkan tak pernah baca novel, mengharapkan cerita tb jela nak tau apa akhirnya.


Tapi cerita melayu, ending tak jauh lari. Sama. Huahua.


Sama pun tapi ku layan gak. Biasa dah.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

5 dak comei sayang YUI:

Nurul Ain Zulkarnaind said...

sempat juga tgk yg last2 td hehe

Mrs Velentine said...

x tgk pun semalam...tak follow ceta ni

Nurul Baidurah said...

rupanya shira atau nadia orang yg sama..last2 gila juga si shira tu..huhu...

eima said...

x tgk dan tak pernah tgk

Azhafizah Md Nor said...

Terlayan jugak cerita ni 😊