tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, February 19, 2016

Pendapat Peribadi : Fanta perisa Laici

Jalan-jalan kat Tesco, nampak air perisa peliikkkk je sikit mula gatal tangan nak ambil. Heeeee, yang ni dari Fanta perisa Laici.



Harga RM 2 +


Macam biasa, sebelum minum haruslah masukkan dulu dalam peti ais. Minum sejuk baru syiokkkkk !!


Pendapat aku,
Bolehlah. Tapi rasa gas tetap kuat. Rasa laici tetap ada. Bagi aku, aku sekarang memang tak gemar air gas. Dah kurang sesangat. Lagi suka air buah. Aku rasa perisa laici ni akan tetap ada. Tak macam F&N. Ada perisa tertentu lebih kepada limited edition.


Nanti pasal F&N Nenas plak ya. Itu pun kalau rajin. Lalalala.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Sally Samsaiman said...

tak perasan pun ada perisa yang ni...mgkn takde nampak kot or takde iklan kot...sally baru rasa yang oishi teh hijau laici tuuu

Dunia Zumal said...

Fuh, fanta laici. Pada Zumal mesti terlalu banyak gula jadinya. Kan...

Wanie Masduki said...

x pernah minum air gas perisa laici..macam mana rasanya agaknya

Kak Nieyl said...

perisa nie x perasan la pulak...
biasa tgk oren je..hihi

Nor Adzwaty Rokkafella said...

akak dah jarang sgt minum air gas since consume CMD...bkn stkt tu je, minum air sejuk pun dah jarang...ada rasa teringin juga, minum la sikit...xde la langsung x sentuh hehe

eima said...

menarik nanti nk try la

Nurzakiah Hanum said...

baru ya

PeRdU cINta said...

Ermmmm boleh cuba..

Cik Itah said...

macam baru je..belum pernah try lagi yui

Nurul Baidurah said...

tak pernah minum lagi..

Shahida Dzulkafli said...

Ada eh.. nanti nak try juga..

Yun Sing said...

Bila kelaur ni? Baru ea? Nak try gak ^^

Amanina Mads said...

tak suka gas yg byk.. skrg dh kurang minum sbb takut kencing manis

nini said...

Xpernah try lagik...hihi

Azhafizah Md Nor said...

Ingatkan air biasa..rupanyabada gas..memang tak cuba lah macam ni. Fiza kurang sikit air gas

. i . n . a . z . said...

pinjam gambar fanta laici tu ye.. nak buat kat post di fb:)