tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, February 15, 2016

Review Peribadi : Soyfresh Hersey's Cookies N Creme

Gilalarrrr. Lama aku mencari perisa ni. Susah sangat nak jumpa kat TF SS, memanjang ajeee habis. Padahal perisa lain berlambak. Jadi menurut fikiran, maybe perisa ni sedap tu sampai habis stok.





Ini aku jumpa di Aeon Ipoh. Itu pun ada beberapa kotak. Harga tak lebih RM 5. Sebelum buka, masukkan dulu dalam peti sejuk, barulah syok minum sejuk-sejuk. Dap dap dappppp !!


Mengikut tekak dan selera aku, aku biasa-biasa saja dengan perisa ni. Aku lebih suka MOCHA. Fuhhh! Tu memang terbaikla. Memang terasa sangat mocha. Yang perisa atas ni, aku terasa lebih feel soya aje. Cuma kepekatan tu memang tak dinafikan, terbaik !!


Korang yang belum rasa, cubalah ya.



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

5 dak comei sayang YUI:

Kak Nieyl said...

Belum try lagi.....

Cik Itah said...

pernah minum..sedap kan yui? :)

Nurul Baidurah said...

belum try lagi...sedap tak yui??

Mrs Velentine said...

blm try tapi nampak yummy

Azhafizah Md Nor said...

Eh..ade flava baru ye.kena try ni..mocha n choc memang sedap.kepekatan tu memang best!!!