tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, February 15, 2016

Bila dah bosan dengan blog sendiri

Uihhh, dahsyat bunyi tajuk entry kali ini.


Secara 60%, aku rasa bosan dengan blog sendiri. Rasa nak ubah jadi lain. Bukan diri sendirilah ubah, tapi upah orang lain. Hehehehe. Manalah che' reti benda gini. Dulu ya, sekarang malas!


Rasa nak tukar template, nak minimakan mana yang boleh. Dah lama sangat tak tukar bagai. Tengok jelah chatbox, hareeeeeeem tak reti nak betulkan balik. Hahahaha!!


Kalau cik empunya blog bosan,
Aku agak orang lain pun ada yang bosan tengok blog aku. Betoikaaa?




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Hihihi.. aina pun sama yui. Nak touch up sendirik malas n x sempat. ^^ da bertahun jugak ni tak tukar blog skin. huhu

Nurul Baidurah said...

alaaa...tukar lah Yui sekali sekalai template blog ni...tapi template sekarang ni pun ok lah..kemas juga..hihi..

Kak Nieyl said...

Cuba cari sesuatu yang kita suka..:)

AinAthirah Anuar said...

tak salah nak tukar mood. Setiap blogger akan rasa benda yang sama. huhu. tapi bagi ain ada kebaikan jugak tukar design blog kan ? ada yang buat tempahan serendah 15 ringgit tau. !cuba pegi sini http://www.bajuwarnacoklat.com/ . btw selamat pagi tuan blog ! :)

Ana Fatihah said...

Normallaa tuh kalau tetiba rasa nak tukar angin. Saya pun kadang2 terpikir jugak nak buat benda yg sama. :P

PeRdU cINta said...

kak PC tak bosan la Yui...nak ubah wajah ya...

Mrs Velentine said...

kita sama yui...kak pun nak tukar templete....

Siti Rohaida Yusof said...

sesekali kena tukar angin..baru ada semangat yui

Cik Itah said...

tukar la hihi blog sy pun da bertukar wajah sejak januari 2016 tu :)

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

kan..aka pun selalu tukar wajah blog..cepat rasa bosan..

Azhafizah Md Nor said...

Ikut keselesaan masing masing 😊