tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, February 22, 2016

Koleksi peribadi duit lama

Aku tak pasti mana aku dapat duit ini. Tengok beg duit yang lama, ada tersimpan not not ini. Heeee, mungkin dulu rajin simpan.




Kalau betul tegar, mahunya duit lama yang lain aku cari juga. Tapi ini tidak, sekadar suka-suka. Korang ada simpan duit lama?


Ada nilai tersendiri walaupun duit Malaysia sekarang tak laku mana. Hahahaha.


Kalau ada nak beli, roger nombor di atas ya =)





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Kak Nieyl said...

wah..simpan lagi yea...
x penah simpan pun..:)

Mrs Velentine said...

wah duit lama tue..simpan yui..buat sejarah

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

aina ada duit rm 1, rm 2 n rm 5 tuuu. =) suka pulak tgk duit duit lama ni. hehe

cik hani said...

saya pun ada. letak dalam album

Ana Fatihah said...

Tak pernah simpan. Dah tak ingat dah wajah2 duit lama nii. Hihi

Daddy Ziyyad said...

kena simpan lagi 10 tahun, nanti yang not RM10 tu melambung harganya

Permatabiru said...

boleh jadi bahan sejarah..untuk tatapan anak2 cucu nanti hehe

eima said...

duit zaman jepun ade pokok pisang tu pun ade kat rumah kau kt kg ... tp dok mana tak pasti la ni ..kena balik punggah almari ..aku dulu2 mmg minat kumpul lama ni

Siti Nurzafirah said...

mahai tu kalau jual.. semua simpan masuk bank... kihkihkih

Yun Sing said...

Waa.. nak :3 Ada gak simpan.. ada not RM1 tu je :(

My mum kata semua benda nak simpan, sepuluh rumah tak cukup hahaha

Dunia Zumal said...

Zumal ada seringgit lama ja. Rasa rugi dulu tak simpan...

Azhafizah Md Nor said...

Duit lama cuma ade duit rm1 syiling emas dan duit syiling 50sen yang besar tu