tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, August 25, 2016

Antara menu kegemaran di Thai Food Festival

Haritu ada aku war-warkan pasal


Hari kedua terakhir, Sabtu
Aku dan mak abah pergi ke hospital
tengok sepupu baru lepas bersalin


Balik tu terus ajak p ke Batu Gajah
Perghhh rambang mata nak pilih menu


Antara banyak yang dibeli 
(takdelah banyak mana)
Hanya 2 di bawah ini menu yang paling memikat hati



Kerabu Maggie, RM 6



Kerabu Mangga + Betik, RM 6


Tunjuk dua di atas aje
Banyak lagi di FB aku
Satg tunjuk sini ramai teringin lak
Eekekekeke!


Kerabu Kaki Ayam pun terbaiikkkkkk!



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

anis abdullah said...

Suka kerabu ya..kita suka kerabu mangga je. Dan kerabu perut lembu dan..ok stop.

husna zahidi said...

nyum! nyum! mujur dah dapat makan hari tu.. hihihi..

timm bill said...

ritu g yg dekat kulim, punya ramai org..mmg putus asa nk mmbeli..huhuk..

Ainim Suju said...

macam best je kerabu megi ni

orked violet @ SYA said...

adoiiii... kerabu maggie yg x tahan tu. uwaaaaa

Azhafizah Md Nor said...

terliur tengok kerabu mangga tu