tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, August 22, 2016

Review Peribadi : Aiskrim Caramelized Macchiato Surprise Nestle

Fuhhhh nama kemain belit sebut
Kuang kuang kuang
Saja test perisa ini
Sebab ada KOPI
lain dari yang lain




Bagi aku
8/10
Sedang sedang je dengan tekak
Lagi suka yang ada badam
Heaven sangat!


Korang pernah cuba?




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Ezy Loy said...

aiskrim perisa coklat sedap la jgk..
ni perisa kopi camne rasa nye eh..
xprnh try.. hihi

Nieyl said...

Singgah di pagi isnin...
belum try lagi...

anis abdullah said...

Belum pernah cuba. Kita selalu makan brand Walls. Nestle kureng sikitla. Tapi series la cremeria ni high end sikit. Kengkonon nak jadi haagen daaz. Eh lebih2 plak komen..kita suka aiskrim..ni tub kecik tak cukuplah yui..

Eca Dwinky Asha said...

bestnya leh makan-makan aiskrim...eca jeles..sbb xleh makan aiskrim.xtahu la napa...kalau g mcd tu, aiskrim mcflurry oreo je dpt masuk tekak...aiskrim lain even sundae yg kecik tu, langsung tak habis.

Cik Itah said...

sedap tak yui? sy nampak post ni tetiba terasa nak makan aiskrim hehehe

Azhafizah Md Nor said...

yang ni belum cuba lagi