tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, August 24, 2016

Buku Descendants Of The Sun

Jumaat lepas aku saja masuk Popular
Ternampak pula buku antara cerita korea pebret
Descendants of The Sun


Serius, mula-mula ingat cd
Rupanya buku




Aku tak rasa pun ini novel penuh
Dan ya betul tekaan aku


Dalam buku ini
Ada gambar berwarna dan kata-kata mudah
Atau erti kata, 
Kata-kata bermakna
Yang automatik buat korang ingat jalan ceritanya


Bagi aku memang best!
Tak menyesal beli


Harga RM 29.90


Aku berulang kali tengok cerita ini
Dan berulang kali juga air mata ini menitis
Hayati sungguh!


Ini bukan cerita cinta semata-mata
Tapi lebih kepada pengorbanan kerana tugas


Yang belum tengok, memang aku cadangkan tengok ya!






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Siqah Hussin said...

Siqah baru je beli tadi.. Terjumpa jugak kat Popular. Tengok DOtS terus beli tanpa menilik. Haha.

Cik Yaya said...

salam..
hi..

ni cerita tv ke..?
xpernah tau..huhu
kurang minat da citer korea heee =D

husna zahidi said...

hahaha kita sama kak yui.. husna kalau tgk balik mesti fokus kat setiap detik cemas yg depa2 nih hadapi.. mmg best! rasa berdebar je tiap masa..:D

Syuhada Salleh said...

lama dah x g popular.
bleh la cari buku ni klau g popular nnti.

Kaklong said...

Macam buku bergambar ke..
Tak dapat nak bayangkan.. Kene gi cari ni..

SITI SORFIENA SYASHA said...

wahhh ! ada bukuuu kee, bestnyaaa. thanks for sharing. nanti nak beli laa. tak boleh move on lagi walaupun dah lama tengok . huhuhuhuhu

orked violet @ SYA said...

best ke yui. kt office ni ade 1 folder complete cite nih, sape download ntah. sya malas tgk psl x layan sangat cite2 kortea. tp kalau menitik air mata, macam kene tgk nih,

Azhafizah Md Nor said...

teringin nak tengok cerita ni.