tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, August 19, 2016

Review Peribadi : Durian Cheese Cake Secret Recipe

Sebelum ini pernah dah nak beli tapi tak terbeli-beli
Haritu tak tau nak makan
Rembat seketul kek durian ini




Ikut tekak orang yang suka durian ala kadar macam aku
Kek ini bagi aku biasa biasa aje
Sebab rasa durian tak seberapa
Lebih kepada rasa cream


Rasanya ini kali pertama dan terakhir nak beli guna duit sendiri
Kalau orang belanja, aku terima aje
Ekekekeke


Lagi suka indulgence
=___=






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Nieyl said...

klu cmtu..lebih baik makan crepe durian je kan...
lagi sedap..hihihi

timm bill said...

chinese suka gila dgn kek ni kot..

SYANI said...

SR punya durian cake tak sedap sangat.. Indulgence memang feveret akak kalau ke SR.

PERMATABIRU said...

sr ke hurmm indulgence je jd pilihan klu ke sr

anis abdullah said...

Yui baik makan aiskrim durian Musang King memang terangkat la...magnolia keluarkan kalau tak silap.

Nory Zoulkefle said...

akak tak eprnah try tapi asben akak suka kek durian secret recipe ni...hehehe

aRz MoHa said...

rasa macam durian crepe tak...kalau tak kut sangat boleh aRz cuba

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Tak pernah try lg durian cake. Hihi klu SR aina suka cheese cake dia! indulgence SR pun terbaik ! =)

Qhaifa Nur said...

Pernah makan...sedap juga

orked violet @ SYA said...

durian cake SR ade 2 jenis yui. yang ni durian cheese kan. try yg durian durian tu. klw ikot tekak sya, yg lagi 1 tu kuat sket rase durian die as compared to this one.

buy yg another one tu ikot season. i bet now maybe tgh ade kot.

Azhafizah Md Nor said...

nasib tak makan durian =__='