tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, August 17, 2016

Cadar Patchwork cantik & murah

Teruja tengok FB Page Cadar Patchwork. Bila tengok alamat, aik, kampung aku ni. Hahahah. Memang dekat sangatlah nak tengok depan mata apa corak yang available.


Masuk kedai, tapi tak banyak pilihan. Untuk cara lebih mudah, korang snap gambar corak yang ada di page dan tunjuk pada mereka. Kalau item takde kat kedai, boleh pos. Takde masalah.


Dalam corak ku inginkan takde,
Terkenan jugalah beberapa corak. Haru gak mata ni semua nampak cantik. Rambang mata hoiiii. Akhirnya beli jenis patchwork di bawah.



Maaf sebab model tak berbayar Labu ada menyibuk di situ




Yang macam atas ini aku beli RM 110
4 sarung bantal
1 sarung bantal peluk
1 cadar

Boleh untuk saiz queen & king


FB Page : Cadar Patchwork
No telefon : 011-2079 2852
05-597 1329

waze atau google map CadarPatchwork
Cadar PatchWork
NO 212, Jalan Besar
31100 Sungai Siput Perak
Malaysia




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

cikpuanyuz said...

eh...laaa...kat sungai siput je...dekat sangatla tu

orked violet @ SYA said...

sya tak minat kaler pink taw yui. tp utk patchwork nih, byk sya perasan kaler pink yang cantik. hahahahaha

but still, sya beli kaler hijau. hahahaha. sya ade 1 kat umah. syok. lembut sejuuuk jek :D

Cik Yaya said...

salam..
yaya singgh pagi kat sini..

comel la cadar tu..
ok jgk hrga tu..lgpun sekali 1set kan..
=)

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

wah wah cantik nyaa! suka cadar patchwork.. selesa je. yg best kalau kita tido bila bangun tu kemas sesikit je.. ^^,

Nieyl said...

singgah pagi...
nieyl dekat rumah mmg pakai cadar patchwork...:)
mmg nak cari lagi nie...

eima said...

CANTIK ... NANTI NK BELI JUGA LA ..

Myra Jay said...

Akak suka cadar ni, dah ada 3 set ha..
Senang tak yah nak tarik menarik bagai, duduk terletak elok ja :)

wahida said...

wahhhh...sumpah cantik la yui!

Rizziela said...

cantik

Maman Reen said...

Labu pun nak join bergambar.. Posing style mengeliat ke tu..! Tomei 😘

nadiah izzaty said...

Menarik corak nya ... Bright =D

Azhafizah Md Nor said...

ada juga koleksi cadar patchwork ni..sejuk dan mudah nak mengemas dan mencuci pun