tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, August 30, 2016

Review Peribadi : Burger Syok Ayam Mcd

Kalau Burger Rio haritu memang aku suka
Kalau boleh repeat memang repeat
Tapi apakan daya, ada masa tertentu sahaja


Dah tu sekarang ada Burger Syok plak
Tengok iklan
Walaweeehh macam syok jee
Macam naakk ajeeeee


Maka adalah satu malam tu p beli
Gigih ni keluar sebab taktau nak makan apa




Kotak comel ajee dengan lukisan kiut




Nah tengok isi dalam
Erm erm
Kecik weiii!
Roti lagi besar dari isi ayam
Pastu sayur macam gitu ajee
Salad pun entah kemana tenggelam
Sos tak seberapa mana




Ko tengok iklan atas ni gila teringin nak 
Tapi bila dapat hasilnya
Nan hado


Kesimpulan aku,
Burger syok TAK SYOK!


Heeeee, ni pandangan peribadi aje ya




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Jueliza Jamani said...

kena cuba nih.. heheheh

Lizzie Yasmin said...

vs reality. Sedih.
Kalau nak burger fastfood sedap, bagi aku Carl Junior lar yang terbaik. Salad apa semua segar and byk sama macam illustration . Fries pun sedap.

Pha Is said...

burger syok,,? x pnah dengar pun.. maybe sbb dah jarang tengok TV kot.. hahaha

IK Tia said...

dah tengok iklan dia dekat tv. setakat ni tak teringin sangat nak merasa. rio tu sedap eh. lahai. ada lagi tak tu ye?

zarul farhana said...

td tgk dlm tv.. mcm nk try ja... ishh kata xsyok plak.. nk try ke idok taw..

n.i.n.a Mads TM said...

sedap!! mmg kena dgn tekak. hehe

AinAthirah Anuar said...

SEDIHNYA :') tapi ramai gak komplen indah khabar dri rupa katanya.

Jie Susanos said...

apa-apa pun kena try dulu la..

mana tau syok atau sbaliknya..hehe

eima said...

tak pernah tgk kat tv...tp tau promo tu ... mmg nampak x besh kan yg yui punya tu

Myra Jay said...

Spoil la kan bila isi kecik dari roti, tak puas makan.
RIO haritu akak suka, yg ni tak try lagi.

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Hahaha.. klu tgk iklan memang kebabom laa. Tp aina suka burger carl's junior yg mushroom. Fuh dua kali makan. besaq bak ang.. =)

Mama Darwiish said...

Memang sedap, suka sos dia umphhhhh

orked violet @ SYA said...

terok kan. dah la kemain iklan die

Azhafizah Md Nor said...

bertahun dah tak berMcd :)