tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, August 09, 2016

ISU POKEMON GO

Wahhh kemain cerita pasal pokemon go je berlambak di sana sini. 
Tapi sayangnya aku takde nak ambil tahu sangat. Hahaha.


Orang kata game ini melalaikan?
Lalai kalau tak pandai handle
Tersasar kalau salah niat.


Mufti larang?
Mesti bersebab. Orang je yang suka sangkalkan pendapat orang yang lebih berilmu. 
Dunia akhir zaman orang kata.


Cara aku mudah aje.
Tak ok jangan ikut. Dah nasihat, cuba dengar. 


Apa pun,
dalam hp aku takde langsung game, sekian.
Ekekekke.






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

wahida said...

aku sampai sekarang masih setia dengan candy crush je...ekekek...

Azhafizah Md Nor said...

Betul tu. Fiza pun ada candy crush je. itupun dah berzaman tak klik.

Hami Asraff said...

Belum terniat nak install lagi.

Rizziela said...

buang masa ajer kan? lg pun mcm agak merbahaya

Nurzakiah Hanum said...

:)singgah pagi

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... husna,

ikut aje kan.. kata mufti...

mselim3

pls: kan senang...

eima said...

XNAK INSTALL SBB MINTA MCM2 INFO PASAL LOCATION .. BHY KOT

orked violet @ SYA said...

dah install. main bile bosan. kt umah bz maen ngan baby.

depends on org..

husna zahidi said...

setakat ni husna tak rasa nak install lagi game tu.. game lain ada, penghilang sunyi dikala kebosanan.. hehehe..