tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, August 25, 2016

Susu Kambing Kurma Madu Platinum

Ini stok baru di Nurul Yui Collection. Aku amik sikit-sikit aje nak test pasaran. Tak berani ambil banyak sebab kita pun niaga kecilan aje. Heeee.


Berminat nak jual bila terbaca kata pengguna,
Dia minum waktu awal hamil hingga dah beranak, babynya berkulit cerah tak seperti adik beradik lain. Dia tunjuk gambar, memang beza laa sangat. Hasil consume SKKMP dan kuasa ALLAH.




Inilah dia Susu Kambing Kurma Madu Platinum. Buat masa ini ada 2 jenis yang aku jual. Perisa original ( rasa vanilla ) dan perisa coklat. 


Ada bau hamis tak?
Jujurnya takde. Sebab aku sendiri dah cuba minum sebelum menjual. Memang sedap kedua-dua jenis perisa. Yang tak suka bau hamis kambing melekat pada air, aku sarankan cuba SKKMP. InshaaALLAH akan jatuh cinta.




Kebaikan dan kelebihan SKKMP?
SUSU KAMBING MERUPAKAN SUSU TERBAIK SELEPAS SUSU IBU.
SUSU SKKM PLATINUM ADALAH SUSU YANG TELAH DICAMPUR DENGAN SUSU KAMBING,KURMA DAN MADU.
JADI SUDAH PASTI SUSU INI TIDAK BERBAU HAMIS BAHKAN RASA VANILANYA YANG MANIS-MANIS SUNGGUH ENAK.KHASIATNYA SUDAH SEMESTINYA HEBAT.
GABUNGAN KURMA DAN MADU MEMBAWA KEBAIKAN KEPADA TUBUH BADAN MANUSIA.

KELEBIHAN SKKM PLATINUM
 Mencerahkan kulit satu badan.
 Kulit menjadi halus
 Membantu merawat penyakit kulit
 Merawat penyakit gastrik
 Membantu mencegah penyakit Alzheimer
 Mencegah penyakit barah
 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
 Meningkatkan kualiti tidur malam (nyenyak)
 Kaya dengan protein
 Memulihkan tenaga
 Baik untuk kesihatan
 Sesuai untuk ibu hamil (kandungan 5 bulan ke atas)
 Sesuai untuk seisi keluarga seawal usia 3 tahun

Cara minum
Penyediaan SKKM
Bancuh dengan 150ml air minuman
Boleh diminum sebelum sarapan @ sebelum tidur
Sesuai untuk semua peringkat umur
Bagus untuk ibu mengandung


Berapa sachet & harga?
1 kotak ada 20 sachet. Harga pada kotak RM 50 tapi harga aku jual murah dari itu. Pada yang berminat nak tahu, boleh hubungi aku terus seperti dalam gambar di atas.


Nurul Yui
019 233 1810




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

5 dak comei sayang YUI:

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

nak cuba jugak la.. sbb mostly susu kambing mesti ada bau. tu yg tak tahan. hehehhe =)

Cik Yaya said...

salam..
yaya singgh lawat sini..

husna zahidi said...

menarik! sebab bau xde, tertarik dgn bau vanila dgn coklat yg akak ckp.. husna nih bkn lah penggemar susu tp bila ada susu yg boleh hsna minum tanpa paksaan sgt lah bersyukur..

Nur Fatihah said...

rasa macam nak mencuba since i mengandung. hehe. tapi kena tunggu sampai 5 bulan dulu. ni baru nak masuk 3 bulan.

Azhafizah Md Nor said...

antara yang terbaik ni :)