tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, August 09, 2016

Review Peribadi : Fruttare Banana dari Walls

Selain beli air Tropicana Sparkling, aku beli juga aiskrim ini. Fruttare Banana dari Walls. Aku dah beberapa kali beli, itu maknanya kena sangat dengan tekak.




Sedap habaq hangpa. InshaaALLAH tak menyesal beli. Terasa sangat buahnya. Bukan jenis hisap jilat rasa ais kosong. Hahahah. Ini memang confirm rasa pisangnya.


Buat masa ini,
Aku dah rasa pisang, strawberry. Lepas ini nak cuba mangga plak. Nyum nyum best. Harga RM 2.50 satu kalau tak silap.


Jangan lupa cuba naaaaa. Memang real fruit!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Anum Abdullah said...

wahh...nampak sedap je yui...lama tak singgah di blog Yui..hehe..

Nurzakiah Hanum said...

nk cuba le

Ann Ishak said...

eskem pisang ni buat ubat batul sesuai tak :p

Azhafizah Md Nor said...

sedap perisa buah-buahan ni kan yui :)

amira faqihah said...

sedapp! yg strawberi pun sedap !

Rizziela said...

Saya pun suka ice cream ni..dah 2x makan banana.. next time nak try manggo plak

orked violet @ SYA said...

kite nmpk cincin je yui. hiks