tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, August 01, 2016

Chee Cong Fun di Station 18, Ipoh

Sederet opis aku ni ada satu kedai makan cina Mualaf. Kira ini antara kedai selalu p sebab area sini tak banyak kedai makan melainkan kena masuk Tesco atau Jusco. Tak kuasa hakak!




Haritu dia ada buat menu baru, chee cong fun. Oklah dengan tekak. Makan simple tapi kenyang. Harga macam dalam gambar lebih kurang RM 4.50 ( aku tak ingat sangat ).


Bolehlah buat hilang rasa lapar. Hihihi.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Ann Ishak said...

rope macam tak berapa nak menarik, maybe rasa sedap ni

Amanda Suria said...

Akak pun suka makan Chee Chong Fun ni...sedap..murah pun murah

PERMATABIRU said...

chineese food selalu oder char hor fun..
nie fist time dgr seakan2 sama hehehe

Normi Nieza said...

sdapnya..:)

Mrs Velentine said...

sedap...

Kaklong said...

Macam kue teow ke..

azizah green line said...

rajin yui cuba makanan macam2

Pha Is said...

menatang apa tuh? 1st time dengar.. hehehe

Ezy Loy said...

nmpk mcm kuey teow je.. sedap plak tgok.. hahaha

orked violet @ SYA said...

sedap ke yui? mcm xcukup bahan nih. heheheheheehehehe

Anum Abdullah said...

tak pernah dengar pun makanan ni..