tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, August 15, 2016

Petai RM 25

Gara-gara tengok group FB
Nampak seller duk update jual petai
Erm erm ermmm
Laju ja jari jemari terus inbox
Nasib baik dia leh hantar ke rumah


Tengok yang di post nampak petai segar bugar
Tapi yang diterima bolehlaaaaahhh
Sepapan RM 1




Memandangkan aku orang terakhir
Dia jual semua ini dengan RM 25
Sebenarnya aku nak RM 20 je
Dapatlah 30 papan ( extra )


Esoknya aku "kopek" petai ni
Dapatlah 1 bekas besar sikit
Yang terlalu masak, aku bagi budak rumah
Sebab sorang tu hantu petai
Ekekekeke!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Nieyl said...

ini kalau masak sambal udang ke sotong ke ikan bilis ke plus ngan petai memang terbaik laaaa...

Siqah Hussin said...

Petai!! Saya tak makan petai.. Hehe

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Hantu petai eh kawan yui. Hihi ni masak sambal udang petai pun sodap yui.
lama aina tak jmpa petai ni. ^^ selalu crik dkt pasat pun xde.

AnneRaini said...

banyak tu.. akak anti sikit dgn petai.. hehe.

Cik Itah said...

wahh petai..lama tak makan sambal petai :)

eima said...

suka mkn petai ngan kulitnye sekali lagi sedap

Diana Rashid said...

Buat jeruk pun best..

Jie Susanos said...

murah dah seringgit sepapan..

n.i.n.a Mads TM said...

uishhh sedap ni

Ezy Loy said...

saye xprnh mkn petai.. hihi

dorsett pink said...

perrggh! heaven dapat buat balik petai banyak tu

ZULHILMI TEMPOYAK said...

perghhhh.. ada masak sambai tu hntor la sket... ngidam ni. hehehe

anis abdullah said...

Erk mana gambar masak sambal?

zarul farhana said...

nk buat masak pa tu

zarul farhana said...

setakat la ni, xpernah lagi beli petai... mmg kt kg abg ipar slalu beli..dia ada pokok..pas2 dok menjual.. so slalu la ada stock kt rumah

Azhafizah Md Nor said...

wahh..banyak betul beli petai..