tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, August 10, 2016

Laksa Pulas Telur Bersarang di Station 18, Ipoh

Haaa, yang ini memang aku cadangkan sangat-sangat korang cuba terutama yang berada di area Station 18, Ipoh. Sebab sangat sedap dan puas hati.




Haritu aku beli laksa dan teh ais. Harga RM 5.50. Telur bersarang ya.




Nampak tak kuah laksa dia macam mana? Pekat likau sedap habaq hangpa. Kena sangat dengan tekak. Teh ais dia pun kaw. Tak rugi beli.


Kat mana nak beli?
Deme ni buka payung dok berniaga tepi jalan je. Tepi jalan belakang Petron. Dekat dengan TNB, Taman Desa Aman. Atau nak lebih mudah, korang lawat terus fb mereka ya ( takut berubah tempat )


Aku bagi 9/10 bintang. Terbaik. Teruskan dengan rasa sebegini ya. InshaaALLAH lebih ramai pelanggan nanti.

Facebook : Laksa Pulas




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Nampak sedapppp.. harga pun not bad =) ish terliur tau pepagi ni yui~! hehe

AnneRaini said...

Ala jauh.. nampak sedap sgt kot laksa tu..

Shahida Dzulkafli said...

Nampak pekat kuahnya.. Walau dalam gambar.. Ohsem gitu..

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya laksa
my fav

Rizziela said...

sedapnya

Normi Nieza said...

sdapnya..:)

eima said...

hmm sedap tu laksa my fav food