tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, November 18, 2016

Antara kebaikan & kelebihan Sabun Scrub Kopi

Hamboii sekarang fenomena sabun kopi plak ea. Sabun scrub kopi, sabun kopi hijau, sabun kopi putih, sabun scrub susu kambing eh macam-macam plak jenisnya.


Yang paling HOT ialah sabun scrub kopi. Apa yang best? Nah baca dan fahami.


Kaya dengan anti oksidan ( anti ageing)
menghilangkan jerawat pasir di muka. 

  1. meningkatkan keanjalan kulit
  2. mencerahkan kulit dan lebih bersinar
  3. menghilangkan strechmarks baru dan lama
  4. pudarkan parut pada badan
  5. menghilangkan selulit dengan berkesan
  6. tanggal daki dan sel kulit mati
  7. dapat sekatakan warna kulit akibat sinaran uv/ sunburn
  8. menghaluskan tekstur kulit
  9. kecutkan jerawat pada badan dan muka
  10. biji biji kopi dalam sabun bertindak sebagai scrub badan tanpa mencalarkan kulit
  11. hilangkan gatal gatal pada kulit


Cara pemakaian:-
 gunakan secara teratur setiap kali mandi 2-3kali sehari.
 gosokkan ke seluruh bahagian muka dan tubuh dengan lembut..
Untuk hasil terbaik,biarkan sebentar beberapa saat sebelum di bilas dengan air



Ehh kejap kejap,
Korang perasan ada saiz sabun berbeza? Ada plak cakap itu gred apa. Orang tengok sabun tu "gemok', dok mencari hat itu. Padahal yang gemok tu lebih buih dari scrub. Tak percaya, korang kena cuba sendiri. 

Sebab tak boleh nak cakap melulu je sebab bukan kita berada di tempat buat sabun tu kan kan kan. Hehehe. Lagipun ada berbeza harga. Pandai-pandailah korang pilih ya.


Yui jual sabun scrub kopi tapi tak cuba lagi. 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

zarul farhana said...

ramai dok jual sabun ni

siti hazreen said...

oh boleh guna kat badan dan muka ek? jimat2 hehe

nanti badan bau kopi tak nih?

Ide bisnis camilan unik dan murah dari tahu said...

i'm really enjoying this article and layout of your blog. It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often.

Mila Ahmad said...

yui nanti review tau sabun scrub kopi tu, mana tau berkenan boleh beli heeee

Jie Susanos said...

Fanomena sabun kopi plak ni..mltup la yui jual ni..hehe

Nina Mads said...

skrg dh jd viral sabun kopi ni...

noorhaidaz eyda said...

Mcm best je sabun ni Yui

Azhafizah Md Nor said...

sabun kopi lak..tu yang buat rasa membuak² nak minum kopi lepas tu sebab bau kopi best!