tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, November 08, 2016

Review Peribadi : Air Kopiko Coffee Latte

Masuk kedai runcit. perasan pula air dalam peti tu. Macam baru tengok, mungkin Yui je baru perasan kewujudan air Kopiko. Haaa, apa lagi, ambil sebotol.




Teguk sekali, ermmm sedap gak! Heee. Tapi apa pun Kopi Wonda masih kekal di hati. Kopiko ni pun sedap juga cuma kepekatan masing menang pada Wonda.


Not bad, boleh beli lagi.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

PeRdU cINta said...

Owh..kak PC pun baru tahu la Yui...

Norhayati Mohd Isa said...

Kopi ni memang sedap yuyi..
Tapi mcm akak yg dah berumur ni tak boleh minum sgt..
Skrg yg sedap air kosong jer hahaha

Nurzakiah Hanum said...

nak kena cuba nie

fiza linolie said...

Semalam ada jugak tengok kat kedai. kopiko pun dah ada yang dibotolkan. Sesekali boleh cuba :)

Nina Mads said...

xpernah try lg.. suka wonda latte memang sedap

Atie Yusof said...

wahh...nak carik juga ni sis..belum pernah nampak kat sini.. tapi Kopi Wonda mmg terbaik :)

aRz MoHa said...

macam-macam air kopi sekrang ni

Siti Nurzafirah said...

Kopiko ada air jugak... uhuhuuuu

Shahida Dzulkafli said...

Kopiko pun ada juga..
Nak carilah.. Boleh rasa..

Rapunzel Cikilolo said...

tak pernah rasa yang ni.

baru la yuiii

Anita Osman said...

sedap ke yui..tak pernah cuba..kak ita rasa wanda kopi sedap gak...

CikSiti said...

xpernah tau. dah cuba nescafe tarik? he he he

Azhafizah Md Nor said...

Kan..Kopi tarik wonda tu setakat ni the best!

eima said...

nanti kot mengantuk boleh try ni nanti