tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, November 15, 2016

Episod akhir Kang Garry bersama Running Man menyentuh hati

Yui memang suka tengok Running Man. Suka tengok walaupun berulangkali tayang sekalipun. Suka sebab dapat merasai yang mereka tidak buat-buat beraksi. Spontan belaka.


Jumaat lepas ada tayangan RM terakhir bersama Kang Garry. Ramai sedia maklum dia undurkan diri dari RM sebab nak tumpu pada bidang sebenarnya iaitu nyanyian.


Yui tengok episod tersebut,
Alahai mengalir air mata tau terutama bila di akhir siaran. Bila sampai part Ji Hyo, entah rasa sebak sangat bila dia bagi Garry album yang penuh gambar mereka berdua. Yela, dalam RM mereka rapat sehingga digelar pasangan hari Isnin.


Maka,
Motif entry kali ini nak bagitahu, Yui dua kali tonton, dua kali juga mengalirkan air mata. Nampak tak betapa tisunya hati Yui walaupun muka garang. Huhuhu.


Bye Kang Garry,
Good luck!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Inani Hazwani said...

Nani tak tengok lagi episod last. Hehe

Umi Nazrah said...

salam singgah. dulu kan Cik Umi tak reti lah nak tengok RM ni. tp dek terjebak dgn adik yg selalu sgt dok tengok, Cik Umi tengok jgk. alih-alih mmg jd ketagih. hahaha. lawak pulak bila ingat dulu anti RM

Cik Itah said...

tak pernah tengok even sekali hehehe

Nurzakiah Hanum said...

nak tgk la

BTS said...

peminat tegar nampaknya ni..
tapi kan ,,rancangan tu memang unik

Nadia Johari said...

baru nak tulis dekat blog juga..siap record